Brunssi Buttermilk Channelissa
New Yorkin -matkan lähestyessä loppua harkitsimme hyvin tarkasti, missä haluaisimme käydä syömässä viimeisinä päivinä. Sehän olisi kamalaa, jos kävisi kuten neljä vuotta sitten, jolloin viimeisenä iltana saimme niin limaisia ja mauttomia dim sumeja, että muuten erinomaisesta matkasta jäi vähän paha maku suuhun. Päätimme siis ottaa varmaan päälle ja käydä paikoissa, joista tiesimme pitävämme.
Buttermilk Channel. ”Kun se nyt on tuossa lähellä ja varmasti hyvä, mennään sinne”, ajattelimme. ”Eipä tarvitse ainakaan pettyä.”
Jouduimme kyllä odottamaan pöytää tunnin verran, mutta käytimme sen läheisessä leikkipuistossa, mistä tyttö oli erittäin iloinen. Positiivinen yllätys oli tekstiviestipalvelu, jolla henkilökunta ilmoitti pöydän olevan vapautumassa, ja vahvistimme itse toisella tekstiviestillä, haluammeko pitää varauksen vai vapauttaa sen. Pidimme.
Eggs Huntington ja House-cured Lox Platter. Siis piimäleipäset uppomunalla, kinkulla ja hollandaisekastikkeella sekä lohi-munakokkelia lisukkeineen.
Yhteiseksi jälkiruoaksi kasa piimäpannukakkuja voin ja vaahterasiirapin kanssa. Kaikki oli juuri niin simppeliä ja herkullista kuin miltä näyttää.
Nyökyttelimme Rouvan kanssa tyytyväisenä ja kiittelimme itseämme tästä valinnasta. Ei maailman kekseliän, mutta varmasti hyvä. Ensi kerralla sitten kokeillaan taas jotain uutta paikkaa.
Mutta tietysti tulemme takaisin myös Buttermilk Channeliin!