Aikakausien vaihtuessa

Lilyssä on viime aikoina tapahtunut paljon muutoksia. Yksi palsta on siirtynyt haikeissa tunnelmissa muualle työpaikan vaihdoksen vuoksi, toinen lopetettu dramaattisin sanankääntein ja kolmas vain kadonnut. On myös täysin uusia palstoja, muualta siirtyneitä vanhoja palstoja ja yllättävää yhteistyötä viritteleviä palstoja. Esimerkiksi.

On aikamoinen klisee sanoa, että yhden asian loppu on toisen alku, mutta niin se vaan on. Yksi asia tekee tilaa toiselle. Aikakausi seuraa toista.

Omassa elämässäni on pian alkamassa uusi aikakausi. Edellinen päättyy samalla hetkellä, eikä mikään ole sen jälkeen enää kuin ennen.

Joanna Palmén kirjoitti viime elokuussa koskettavasti Maija Vilkkumaan jäähyväiskeikasta jutussa Hyvästi Maija ja nuoruus.

Olimme myös Maijan jäähyväiskeikalla, tosin päivää myöhemmin, ja tunnelma oli vähintään yhtä haikea. Muistan, että ”Viimeinen laulu” sai jopa itselläni niskakarvat pystyyn ja silmäkulman kosteaksi. Keikan jälkeen Rouva päivitti Facebook-statukseksensa ”End of an era”, yhden aikakauden loppu.

Ymmärsimme vasta myöhemmin, että juuri tuona samana iltana alkoi elämässämme uusi aikakausi. Se, joka päättyy lähipäivinä ja muuttaa kaiken.

Kommentit (4)
 1. Halinalle: Mahtavaa! Ja kiitokset 🙂

  Vierailija: Voi miten hauskaa. Sinulle ja muillekin vierailijoille ja ”ei varmistetuille” vinkiksi, että kannattaa tehdä tunnus Lilyyn ja klikata ’Seuraa palstaa’ tuolta vasemmasta laidasta.

  Mindeka: Voi miten kauniisti sanottu, kiitokset.

 2. Tuli ihan kylmät väreet, kun on niin hienosti kirjotettu. Taas kerran.

  Tsemppiä, rohkeutta ja voimia niin synnytykseen kuin siihen uuteen aikakauteenkin! Olen hyvin luottavainen taitoihinne vanhempina!

   

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *