Äitiyspakkaus

Oli se aika jännää, äitiyspakkauksen noutaminen postista siis. En ollut perehtynyt lainkaan siihen, mitä pakkaus sisältää. Luulin siis noutavani paljon pienemmän laatikon, jossa olisi muutamat potkuhousut ja tuttipullo.

img_1788.jpg

Olinkin yllättynyt sekä laatikon koosta että siitä, miten paljon tavaraa siihen mahtui. Pakkaus oli varsinainen yllätyspaketti: Potkupukuja ja bodyja oli parikymmentä. Peitot, patjat, lakanat, ruokalaput, kestovaipat, haalarit, pipot ja muut päälle. Kylläpä yhteiskunta pitää meistä hyvää huolta, ajattelin.

img_1800.jpg

Etukäteen jännitti hieman, minkälaisia kuteita pakkaus sisältää. Rouva kun ilmoitti jo aivan odotuksen alkumetreillä: ”Ja sille ei sitten tule mitään vaaleanpunaisia tai -sinisiä vaatteita eikä mitään söpöjä pupu- ja nallekuvioita.” Pitäisi kuulemma olla pelkkää mustaa ja valkoista.

Onneksi nallekuvioita oli hyvin säästeliäästi, ja vaatteet olivat oikeastaan aika kivoja. Voisin itsekin pukea tuollaisen vihreä-valko-ruskearaitaisen paidan päälleni. Rouva arvosti tietysti eniten puhtaanvalkoisia bodyja ja potkupukuja, joita oli useammat.

Aika kiva kuosi oli myös kevyen vanuhaalarin kirahvi- ja kamelikuvio.

img_1804.jpg

Olihan niitä nallejakin: makuupussissa, lakanassa ja ulkohaalarissa. Käytetään niitä silloin, kun äiti ei ole kieltämässä.

img_1811.jpg

Isi tykkää ehkä eniten näistä omppukuvioista ja raidoista. Ja on tuo vaaleansininen nallehahmo aika kiva.

img_1822.jpg

Tuttipulloa ei laatikossa ollut. Kondomeja kylläkin. Eikö yhteiskunnan kannalta olisi edullisempaa kannustaa kansalaisia lisääntymään ja korvata kumit vaikkapa ovulaatiotesteillä?

Kommentit (32)
  1. Sateenkaariperheeksi
    12.4.2013, 13:23

    Hieman vanhaan aiheeseen kommentoin, mutta meillä ollaan juuri lähdössä hakemaan postista samaista pakettia. Hyvä tietää että se tulee noin isoon lootaan pakattuna 😀
    (näkyykö muuten paketti-kuvassa taustalla amerikankarvaton? meillä fanitetaan niitä, naapurissa asuu pari urosta ja ollaan naurettu että jos ajettais meidän basenjilta karvat pois kesäks, niin olis ihan saman näkönen, otsaryppyjä myöten… Vain kippurahäntä paljastaisi basuksi 🙂 )

  2. Valkoiset vauvanvaatteet on ihan kivoja siihen asti, kun aletaan syödä porkkanasosetta ja ryömiä lattialla…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *