Aktiivisunnuntai (ja vähän omenoista)

Siinä missä lauantai meni vähän perjantain juhlista toipuessa, sunnuntai olikin varsin aktiivinen päivä. Kaikkein tyytyväisin olen siitä, että sain vietyä kellariin yhden laatikon, joka on odottanut sitä eteisen nurkassa ehkä jo puoli vuotta. Ehdin käydä illalla myös kuntosalilla, mikä oli kovin hienoa. 

IMG_9227.jpg

Yksi suurimmista ilonaiheista oli myös se, että kävin poimimassa puutarhamökiltä noin 25 kiloa omenia, mutta sen sijaan, että olisin raahannut ne metrolla kotiin (kuten tein viikko sitten 35 kilon + yhden kurpitsan kanssa…), jätin ne puun alle pusseihin.

IMG_9222.jpg

Sitten kilautin naapurirapun tutulle miehelle, että mökillä odottaisi kolme kassillista valmiiksi kerättyjä omenia ja kehotin noutamaan ne sieltä mahdollisimman pian. Ja sanoin myös, että he voivat kerätä samalla puusta aivan niin paljon kuin haluavat. Me nimittäin päätimme, että talouteemme ei kanneta tänä syksynä enää yhtään kiloa omenaa.

Sain myöhemmin illalla viestin, jossa hän kiitti omenoista ja kertoi, että he olivat noutaneet jo samana iltana. Jee!

IMG_9225 (1).jpg

Puutarhamökkikausi alkaa olla muutenkin jo lopuillaan, sillä vedentulo koko puutarhaan lakkasi tällä viikolla. Se tarkoittaa automaattisesti sitä, että vauvan kanssa mökillä ei viitsi enää käydä, sillä vesi on kovin olennainen ja tarpeellinen elementti vauvanhoidossa. Tytön kanssa voimme toki käydä siellä vielä tekemässä joitain syyshommia.

Alkava viikko onkin kovin työntäyteinen ja kiireinen, sillä joka illalle ja päivälle on jotain erityistä menoa suunnitteilla aina viikonloppuun asti, ja viikonloppuna pitäisi tulla jatkamaan mökkihommia.

Iloista viikkoa kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *