Autolla mummilaan

Isyyspakkaus

Viikon todellinen puheenaihe on auto.

Kerroimme tytölle alkuviikosta, että menemme viikonloppuna autolla ensin mummilaan ja sitten mummolaan. Hän ilahtui tästä niin kovasti, että olisi lähtenyt saman tien. Selitimme, että pitää odottaa vielä ja että lähtisimme vasta kahden yön jälkeen.

Ja voi, miten tyttö odotti tätä ihmeellistä automatkaa. Hän ehti puhua lähestyvästä matkasta päivittäin. Se alkoi heti aamulla, ja siihen palattiin useammin päivän aikana: "Autolla mummilaan. Retkelle autolla. Auto. Isi hakee auton." Juu juu, ei vielä. Pitää vielä odottaa.

Tänään tämä suuri hetki sitten koitti.

Puolen tunnin jälkeen tyttö oli jo unessa.

Kommentit

Piipo79

Meilläkin tyttö osoittelee autoa ylpeänä ja huutaa " tää on meidän auto, meidän auto". Isi on opettanut, että isillä on Porsche (selvennykseksi, ettei todellakaan ole) ja nyt hän hokee sitäkin.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ha, hauskaa! :D

Te ette ilmeisesti matkusta paljon autolla :) Me kun olosuhteiden pakosta reissataan autolla jatkuvasti, niin tyttö joka kerta varmistaa, että mentäiskö rattailla?

Tommi K
Isyyspakkaus

Juu ei. Meillä ei ole autoa, ja varsinkaan talvella ei tule hirveän usein edes vuokrattua. Siksi se onkin niin ihmeellisen ihanaa.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Meillä on sama kuumotus menossa junan suhteen, kun huomenna mennään junalla reissuun. Silloin, kun lapsi oli vauva/taapero, eikä mulla ollut vielä ajokorttia, me reissattiin jatkuvasti junalla, mutta nykyseltään harvemmin. Nyt kun sitten meinataan junalla mennä, niin meillä mm. saatiin illalla väsykiukkupotkuraivarit, koska ei mentykään junaan vaan nukkumaan. On se rankkaa. :D Onneksi tänään (ilman väsyä) samalla kartalla ja ymmärtää, että se junareissu on vasta huomenna. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana jännittyneen keskittynyt ilme:)

Kommentoi