Autolla mummilaan

Viikon todellinen puheenaihe on auto.

Kerroimme tytölle alkuviikosta, että menemme viikonloppuna autolla ensin mummilaan ja sitten mummolaan. Hän ilahtui tästä niin kovasti, että olisi lähtenyt saman tien. Selitimme, että pitää odottaa vielä ja että lähtisimme vasta kahden yön jälkeen.

Ja voi, miten tyttö odotti tätä ihmeellistä automatkaa. Hän ehti puhua lähestyvästä matkasta päivittäin. Se alkoi heti aamulla, ja siihen palattiin useammin päivän aikana: ”Autolla mummilaan. Retkelle autolla. Auto. Isi hakee auton.” Juu juu, ei vielä. Pitää vielä odottaa.

Tänään tämä suuri hetki sitten koitti.

IMG_0587.jpg

Puolen tunnin jälkeen tyttö oli jo unessa.

Kommentit (6)
  1. Aivan ihana jännittyneen keskittynyt ilme:)

  2. Meillä on sama kuumotus menossa junan suhteen, kun huomenna mennään junalla reissuun. Silloin, kun lapsi oli vauva/taapero, eikä mulla ollut vielä ajokorttia, me reissattiin jatkuvasti junalla, mutta nykyseltään harvemmin. Nyt kun sitten meinataan junalla mennä, niin meillä mm. saatiin illalla väsykiukkupotkuraivarit, koska ei mentykään junaan vaan nukkumaan. On se rankkaa. 😀 Onneksi tänään (ilman väsyä) samalla kartalla ja ymmärtää, että se junareissu on vasta huomenna. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *