Bistro Kirkkopuisto on helmi keskellä Jyväskylää

Hiihtoloman ensimmäinen puolisko vierähti Jyväskylässä vanhempieni luona. Lähdin retkelle lasten kanssa, ja tärkeimpänä ohjelmanumerona mielessäni oli laskettelu. Sovin kuitenkin ensimmäiselle illalle illallistreffit kaverin kanssa Bistro Kirkkopuistoon.

Bistro Kirkkopuisto

Viime kesänä keskelle Jyväskylän keskustaa avattu Bistro Kirkkopuisto on hyvin tervetullut ravintola kaupunkiin! Sanoisin, että toista aivan vastaavaa ravintolaa Jyväskylässä ei ole aiemmin ollut.

Bistro Kirkkopuisto

Ravintola on avattu uudisrakennukseen, jonka toisessa päässä on Kirkkopuiston vanha kioski. Ravintolan takana on sama Yöpuu Yhtiö, joka pyörittää myös hotelli Yöpuuta ja ravintola Pöllöwaaria sekä Verso-hotellia ja –ravintolaa. On kiva nähdä, että Jyväskylään avataan uusia ravintoloita, ja myös Kirkkopuiston elävöittäminen on ilahduttavaa.

Bistro Kirkkopuisto

Valitsin alkuun maa-artisokkapannacottan, joka tarjottiin punajuuren ja sinihomejuuston kanssa. Juustoa oli annoksessa mukavasti antamaan pannacottaan hienoisen sinihomejuuston aromia, mutta maku ei ollut liian voimakas.

Bistro Kirkkopuisto

Pääruoaksi valitsin karitsanniskaa, valkosipulikastiketta ja puikulaperunapyrettä.

Bistro Kirkkopuisto

Liha oli pitkään haudutettua ja mureaa, kuten kuuluukin. Naapurilautasella oli nieriää, ja seuralaiseni vaikutti tyytyväiseltä.

Bistro Kirkkopuisto

Illallisen viimeisteli laku-mascarponebavaroise, marenkia ja passionsorbettia.

Bistro Kirkkopuisto

Ou jeah! Olipa mainio illallinen ja hyvä alku talvilomalle! Ja onnea Jyväskylä tästä helmestä kaupungin keskelle!

Bistro Kirkkopuisto

hyvinvointi ravintolat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *