Blogikoti toisin silmin

Viime aikoina Lilyssa on näkynyt useampiakin blogikoteja sellaisena kuin ne ovat oikeasti: ilman siivousta, ilman stailauksia.

No, tämän blogin lukijat ovat kyllä nähneet jo ne lattialle levitellyt palapelit ja legot, ja kerran viikossa vierailevan siivoojan ansiosta pöydät ja lattiat on raivattava maanantaisin tyhjiksi, joten aivan kovin paljon kamalammaksi meidän kaaoksemme ei ehdi päästä.

Sain kuitenkin innoituksen esitellä kotiamme hieman toisesta näkökulmasta, kun tutkin vanhan digikamerani sisältöä. Annoin nimittäin muutama viikko sitten vanhan pikku-Ixukseni tytölle ja neuvoin hänelle, miten sillä otetaan kuvia. Ja tämä oli tulos. Kaikki kuvat ovat tytön ottamia.

IMG_4655.jpg

Äiti päiväkahvilla olohuoneessamme. Huomaa post-it-lapuilla stailattu arkistokaappimme. Hermostuin, kun en enää jaksanut etsiä, mitä lehtiä on missäkin laatikossa.

IMG_4604.jpg

Tuulikaapin ovessa lukee muistilistani, jonka käyn läpi joka aamu: Kotiavain, kulkukortti, rahapussi, puhelin, tietokone, vaipat + hella. Vaipat voisin jo poistaa siitä ja tietokoneen tilalle kirjoittaa pädin. Katsellaan. Muistilistan alle Rouva on kirjoittanut ”Gastronaatti”. Vuosi sitten syksyllä!

IMG_4606.jpg

Isi tekee jotain tosi tärkeää. Usein. Pöydällä purkki muovailuvahaa.

IMG_4636.jpg

Bloggarin pöydällä on aina myös kamera. Ja vähintään yksi kahvikuppi ja kolme sanomalehteä. Paperilehteä lukee Rouva, itse luen uutiseni sähköisesti.

IMG_4647.jpg

Eppu-koira ei juuri nyt näytä hampaitaan, niitä muutamaa.

IMG_4665.jpg

Hetkinen, onko väsyneen näköisellä miehellä käytössään kaksi tietokonetta? Maitolasi on muuten tosi usein pöydällä juuri tuossa kohdassa. Hämmästyttävää, mutten ole vielä kertaakaan kaatanut sitä läppärini luukulla.

IMG_4601.jpg

Kaapin päällä on ruuhkaa.

IMG_4602.jpg

Matkalaukkua ei ole vielä ehditty viedä kellariin. Italian-matkasta on kuitenkin vasta puolitoista kuukautta. On se sentään tyhjennetty.

IMG_4674.jpg

Tiskejä, tiskejä! Merkkejä Oikeasta Elämästä!

IMG_4693.jpg

Legot väijymässä sohvan takana ja suunnittelemassa keittiön lattian valtaamista.

IMG_4706.jpg

”Oi, miten hienosti osasit!”

IMG_4676 (1).jpg

Varvas-selfie. Toefie?

Kommentit (16)
  1. haha nämä toefiet ovat selvästikin kaksveiden erikoisalaa! meillä kotona oikea toefie-ekspertti, laitoin juuri hänen ottamiaan varvaskuvia albumiin kun ovat niin hellyyttäviä 🙂

  2. Tilia kirjautumatta
    10.9.2014, 10:42

    Varvaskuvista olisi meilläkin voinut koota näyttelyn tuossa iässä. 2-vuotias otti meillä myös itse synttäreillä kuvat kaikista vieraista – ehkä parhaat kuvat ikinä, kun kukaan ei muistanut pönöttää eikä jännittää kuvissa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *