Blogitunnustukset

versatile-blogger-award.jpeg

Viime päivinä Lilyssä on kiertänyt Versatile Blogger Award -kierto… juttu, jossa bloggarit nimeävät omia suosikkejaan. Olen hyvin, hyvin otettu siitä, että ainakin Ananas, AuriElina, Eerika, Kristaliina ja phocahispida ovat sisällyttäneet palstani omille listoilleen. Kiitos siitä! Kiitos myös muille lukijoille ja palstan rekisteröityneille seuraajille. Saamani suosio on todella yllättänyt.

Homman pitäisi mennä nyt niin, että annan tunnustuksen n-kappaleella muita bloggareita ja kerron sitten seitsemän paljastusta itsestäni.

Aloitan oikeastaan ensimmäisellä paljastuksella:

Ennen kuin aloitin Putkiremonttipäiväkirjan kirjoittamisen Lilyyn, en seurannut blogeja lainkaan. Nykyisin lueskelen Lilyssä lähinnä uusimpia, viimeksi kommentoituja, tykätyimpiä ja luetuimpia juttuja, mutta seuraajaksi en ole rekisteröitynyt monellekaan palstalle. Enpä kyllä ole oikein Lilyn varsinaista kohderyhmääkään. Millään muilla blogialustoilla en käy oikeastaan koskaan.

Ja vielä toinen juttu: Kun tekee tällaisia listoja tai valitsee suosikkejaan, en voi olla miettimättä, kumpi on merkitsevämpää: se mitä on listalla vai se mitä jää listan ulkopuolelle. Vertaa vaikkapa työpaikan ylennyksiin. Kun promot on jaettu, ajatukset alkavat saman tien työstää sitä, ketkä eivät saaneet ylennyksiä. Minusta tuntuukin tosi pahalta mainita tässä suosikkejani, sillä niin moni laadukas, hyvin kirjoitettu ja hienoilla kuvilla höystetty palsta jää mainitsematta syystä tai toisesta.

No mutta, jospa nyt kuitenkin yritän:

 • Olen alkanut pitää Kristaliinan Puutalobaby-palstaa vähän niin kuin oman palstani sisarpalstana. Kyllä tässä on jotain hassua, että tyypit ovat samassa perhevalmennuksessa ja lasketut ajat ovat päivän välein. Silva päätti tulla maailmaan hieman meidän Neitiä aiemmin, mutta jos näin ei olisi käynyt, olisimme kirjoitelleet omia blogejamme varmaan vierekkäisissä huoneissa Kättärillä.
 • Ihailen tiitin Ite puin -palstan kadehdittavan hauskaa ja oivaltavaa kirjoitustyyliä.
 • Eeva Kolun Kaikki mitä rakastin: Voisin sanoa että palsta on käsittämättömän suosittu, mutta käsitän kyllä suosion oikein hyvin.
 • Ruokablogeista Tiina Rinkisen Fanni ja Kaneli ja annemin 52 Weeks of Deliciousness ansaitsevat maininnat.
 • Sisustuspuolen palstoista palkitsen Netta-Natalian Likaisen Parketin ja SariS:n Talo42:n.
 • Jeminan No Sex and the City on nimeään myöten konseptiltaan aivan huippua.
 • Miian Minä ja Elain -palstan jutut luen myös aina.
 • Lilyn ulkopuolella E:n toimittama homeinhel on todella hieno.

Uh, ja nyt sitten pohdin, keitä kaikkia olisi vielä pitänyt mainita.

Seitsemän asiaa minusta

 1. Olen luonnostani hirveän epäsiisti. Siivoamista vihaan, ja tavaroiden järjesteleminenkin vaatii, että ryhdyn puuhaan varta vasten. Olen joskus naureskellut sillä, että suhtaudun siivoamiseen kuin anorektikko ruokaan: ostan mielelläni siivousvälineitä mutten käytä niitä.
 2. Haluaisin pukeutua tyylikkäämmin. Mutten vaan jaksa a) shoppailla b) silittää paitoja c) käyttää aikaa vaatteiden valintaan aamuisin. Tarvitsisin henkilökohtaisen stylistin.
 3. Esiinnyn mielelläni ja kuulemma luontevasti, mutta jännitän hirveästi itseni esittelyä muutamalla lauseella jonkin työpalaverin tai vastaavan alussa.
 4. Olen kaikkiruokainen, mutta vihaan yli kaiken vesimelonia.
 5. Sen sijaan olen oikea keksihiiri ja hirveän perso makealle. Rouva ei voi ostaa edes leivontasuklaata laatikkoon varalle, sillä se katoaa, ellei suklaata käytetä heti. Yleensä öisin.
 6. En seuraa lainkaan urheilua. Kun joku kysyy, aionko katsoa illan matsin, kysyn kuitenkin kohteliaasti, mistä lajista on kyse.
 7. Rouvan mielestä olen luonnottoman kiinnostunut raitiovaunuista. Eri kaupunkien raitiotie-, metro- ja lähijunakartat ovat kyllä mielenkiintoisia, ja saatan jopa tutkia niitä internetistä ihan huvin vuoksi.

Vielä yksi bonus: Vihaan kaikenlaisia kiertokirjeitä enkä välitä niitä koskaan eteenpäin 🙂

 

Kommentit (4)
 1. Vierailija (00:01): Enpä ollut nähnyt tuota metrokarttaa. Hauska 🙂 Kisoja olen kyllä jostain syystä kuunnellut radiosta todella paljon.

  Vierailija (14:44): Kiva, jos löysit uusia ja mielenkiintoisia blogeja!

  annemi: Nuo Italian-ruoat ovat kyllä niiin herkullisen näköisiä. Meillä on ollut mökkiruokien suhteen niin surkea kesä, ettei ole ollut mitään kerrottavaa :-/

 2. Kiitos 🙂 olen todella otettu tästäkin tunnustuksesta ja ryhdyn heti tuumasta toimeen kunhan saan kahlattua nuo Italian kuvat läpi ja postattua ruoat tällä viikolla blogiin 🙂

  ps. olen aivan rakastunut noihin pinnatuoleihin mitkä postasit, uskomatonta mitä ihmiset heittävät pois!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *