Bugaboo Cameleon All Black Special Edition

img_3451.jpg

Vaunut saapuivat! Niiden piti tulla vasta ehkä ensi viikolla, jos silloinkaan (ks. Vaunuostoksilla), mutta edellisestä lastista olikin jäänyt yhdet myymättä. Kävin noutamassa vaunut tänään Vaunu-Aitasta ja kärräsin ne bussilla kotiin.

Kymmenen ensimmäistä ajatusta kronologisessa järjestyksessä:

 1. Ovatpa ne kivan näköiset. Hmm, all black. Mitäs nämä valkoiset painikkeet ovat ja mitä rouva niistä sanoo?
 2. Mitenkäs ihmeessä pidän sateenvarjoa tässä tuulessa ja työnnän vaunuja yhtä aikaa? Pitääkin hommata kunnon sadetakki.
 3. Onko soveliasta mennä sisään bussin keskiovesta näyttämättä korttia, vaikka vaunuissa ei edes ole ketään?
 4. Pitääkö minun painaa sisään mennessä tuota lastenvaunupainiketta bussin oven vieressä? Aa, kuski huomasi ja avasi oven.
 5. Vaunut mahtuvat kyllä hyvin bussiin, eikä työntöaisa jää kulkuväylälle.
 6. Katsooko kukaan? Onko se itsestäänselvää, että vaunut ovat tyhjät, ja kukaan ei pidä minua huonona isänä, kun näplään kännykkää? Vai katselevatko ne vain kostein silmin ihaillen, miten mies on lähtenyt liikenteeseen vauvan kanssa?
 7. Kotipysäkki lähestyy. Apua, mistä tämän jarrun saa pois päältä?
 8. Ulko-oven avaaminen ja vaunujen työntäminen sisään yhtäaikaa. Siis miten?
 9. Lastenvaunuvarasto on täynnä remonttitavaraa.
 10. Vaunut mahtuvat hissiin juuri ja juuri.

img_3458.jpg

Ovat ne hienot. Hyvä valinta. Nyt pitäisi saada vaunujen sisällöntuotanto finaaliin.

Kommentit (5)
 1. Hyvät vaunut on aivan elinehto pienen vauvan kanssa! Meillä on vanhemman puoleiset brion vaunut ja hyvin toimii. Tosin aika isot bussissa, mutta aina ollaan sissään mahduttu joka tapauksessa. Meille ehkä kaikkein tärkeintä on tukeva iso kori vaunujen alla. Koska yritäppäs kantaa 3 ruokakassia, työntää vaunuja 20 cm syvässä loskassa, rauhoitella vauvaa ja pidellä sateenvarjoa! ei muuten ole ihan niin helposti tehty. Edelleen (vaikka meidän vauva on jo 1,5 vuotias itsekseen tallusteleva taapero) käydään kaupassa aika usein vaunuilla juuri siksi ettei ruoka ostoksia tarvi kantaa käsissä vaan ne saa survottua sinne vaunujen alle. 🙂 Tietenkin asia on toinen jos kaupassa käydään autolla, sillon tärkeämpää on että vaunut menee pieneen kokoon.

 2. haha, minäkin kävin aluksi helsingin stokkalla katsomassa näitä vaunuja (turussa ei ainakaan vielä myydä näitä, mutta stokkahan toimittaa ilmaiseksi kaikkiin toimipisteisiinsä valikoimistaan ihan mitä vain keksii pyytää) ja myyjä yritti väen vängällä suositella minulle jotain ihan valtavia hyökkäysvaunuja, koska ne ovat paljon tukevammat. varmasti ovat tukevat ja melkein väkisin olisi myynyt ne vielä senkin jälkeen kun korostin, että asutaan aivan keskustassa ja turussa, jossa lunta on viime vuosina ollut vielä paljon vähemmän kuin helsingissä. meillä meni vähän aikaa sitten se kantokahva takuuseen eikä siinä ollut mitään ongelmaa, vaikka oltiin tilattu rattaat babytraderilta, joka ei enää edes myy niitä. suoraan bugaboolta lähettivät uuden, rikkoontuneen valokuvaa ja vaunujen sarjanumeroa vastaan. se valkoinen muovinappi siis oli ilmeisesti kolahtanut johonkin ja murtunut.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *