Bugikset taas liikenteessä

Siirryimme täyskantoreppuiluun marraskuussa, heti kun ensimmäiset lumet olivat sataneet, ja jätimme Bugaboo-vaunumme eteisen nurkkaan. Tuntui niin paljon kätevämmältä kävellä ulkona kantorepun kanssa verrattuna vaunujen työntämiseen hangessa ja loskassa. Bugikset toimivat siis reilut kolme kuukautta ainoastaan tytön ulkovaatteiden telineenä. Aina tähän päivään saakka!

2013-03-06-2283.jpg

Päivä tuntui sopivalta paitsi ulkoiluun myös Bugiksien kaivamiseen naftaliinista ja niiden muuntamiseen rattaiksi: vaunukoppa jemmaan ja rataskangas tilalle.

Ajattelin kärrytellä tyttöä vielä toistaiseksi selkä menosuuntaan ja kääntää istuimen joskus myöhemmin toisin päin.

Kaikkea kun pitää vähän jännittää, tässäkin tietysti jännitti, miten tyttö viihtyisi rattaissa. Oikein hyvin, kiitos. Nukkui mennen tullen.

2013-03-06-2259.jpg

No mutta miksi tämä tapahtui juuri tänään? Kas, latasin HSL:n matakorttiini kautta vain tammikuun loppuun saakka, ja minulla oli tänään asiaa metromatkan päähän kotoa. Ja hei, vaunujen ja rattaiden kanssa matkustaa ilmaiseksi koko HSL-alueella!

2013-03-06-2262.jpg

Nythän tästä pitää ottaa kaikki ilo irti! Museoretki Espooseen! Ostoksille Vantaalle! Vauvatreffit Kirkkonummelle! Metrolla Mellunmäkeen, K-junalla Keravalle ja koko päivä kahdeksikkoa kolmosella!

2013-03-06-2264.jpg

Tänään rattaat tuntuivat niin kivoilta, että taidanpa lähteä niiden kanssa liikenteeseen huomennakin, vaikken missään pidemmällä kävisikään.

Aikansa siis kutakin. Otetaan kantoreppu käyttöön taas jonain toisena päivänä.

Kommentit (27)
  1. No eihän se ole ihanne, mutta ilmaisimpa sillä lähinnä sitä että pakkasessakin tarkenee. Ainakin täällä saaressa tuulee aina jostain suunnasta, ja tavallisiin pusseihin saa pukea paljon enemmän päälle.

  2. Pakko puuttua tuohon lämpöpussi asiaan, eiköhän jokainen osaa vaatettaa ne omat pikkuiset hyvin ja tiedä mitä pussia, peittoa, vaatetta mihinkin säähän tarvitaan, kuinka kauan ollaan ulkona jne. Se, että lapsi nukkuu hikipäässä ei ole se ihanne. Rattaat vaikuttavat näppäriltä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *