Café Tibet

Isyyspakkaus

Oletko koskaan syönyt tiibetiläistä ruokaa? En minäkään. Tai siis nyt olen.

Intouduimme lauantai-iltana tekemään pienen iltaretken Säästöpankinrantaan, jossa sijaitsee Café Tibetiksi nimetty ruokakärry. Rouva bongasi tämän kojun joskus kesäloman jälkeen, ja konsepti vaikutti niin erikoiselta, että olihan sitä kokeiltava! Ja kun kaunis ilta-aurinkokin huusi, että nyt ulos sieltä.

Otimme maisteltavaksi kananmuna-nuudeliannoksen ja kahdenlaisia momo-nyyttejä. Toisissa oli kasvistäyte ja toisissa lihaa.

Nuudeliannos oli kookas ja kasviksineen ja paistettuine kananmunineen ruokaisa. Se toimi hyvin momojen lisukkeena, mutta wau, kyllä nuo momot ovat tämän ravintolan... kahvilan... ruokakojun juttu.

Momot olivat erittäin hyviä, erityisesti niiden kanssa tarjotun kevyesti tulisen kastikkeen kanssa. Lapsikin söi niitä yllättävän hyvällä ruokahalulla ja maistoi jopa kastikettakin hieman. "Tulista", oli kommentti.

Seitsemän euron hinta ei ole paha tästä annoksesta momoja, joten näitä voisi käydä hakemassa joku päivä take awayna kotiinkin.

Kahvila on auki kuulemma lokakuun puoliväliin, joten vielä ehtii!

Kommentit

Dukanette

Eli siis maksoivatko pelkät momot 7€, vai tuo kaikki yhteensä? 

Tommi K
Isyyspakkaus

Momot oli sen 7 €. Nuudelien hinnan unohdin, mutta ne oli samaa luokkaa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ach, joo, se oli kirjoitettu vähän niin, että saattoi saada väärän käsityksen. Täsmensin sitä kohtaa, kiitos!

Tilliina (Ei varmistettu)

Olen kojua ihmetellyt, mutta en vielä pysähtynyt kohdalle. Selvisikö yhtään mikä kojun tarina on? Pitävätkö sitä suomalaiset vai ihan tiibetläiset? Mieheni oli jokunen vuosi sitten Tiibetissä reissaamassa, pitääpä viedä hänet maistamaan.

Tommi K
Isyyspakkaus

En tullut kysyneeksi, mistä koju oli siihen ilmestynyt. Kojussa työskenteli suomalainen nainen ja mies, joka saattoi ulkonäön perusteella hyvinkin olla tiibetiläinen. Se tuntuisi aika loogiselta :)

evergreenoflife (Ei varmistettu) http://evergreenoflife@gmail.com

Cafe Tibetin momot ova aivan parhaita! Tuli kesällä käytyä useinkin, paikkakin on mitä mainioin, leikkipaikan vieressä. Mieheni meni usein "lasten kanssa puistoon" = momoille. Käsittääkseni paikkaa pitää Suomalais-Tiibetiläinen pariskunta :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Ai niin, mun piti tavallaan muistaa mainita myös se, mutta unohdin :) Kiitos siis! Mekin kävimme siinä laskemassa liukumäkeä ruokailun jälkeen, ja tytöllä oli kivaa.

Suvimaarit (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Käytiin maanantaina hakemassa take away -momot. Superhyviä!
Sulla on kiva blogi ja mukava tapa kirjoittaa, kiitos! :)

tildamaa (Ei varmistettu)

Nepalissa syödään momoja joka paikassa - sieltä ei itse asiassa edes saa "nepalilaista" ruokaa - siis sitä mitä Suomessa sellaiseksi markkinoidaan, vaan se on oikeastaan enemmänkin pohjoisintialaista. Pitääkin mennä näitä momoja maistelemaan, niitä olen jäänyt reissusta kaipaamaan! Kiitos siis vinkistä!

Café Tibet (Ei varmistettu)

Olen tiibetiläisen kokin puoliso - myymme ruokaa yhdessä Café Tibetin kojussa. Ihanaa nähdä näin hienon blogin ruokakojustamme - tuhannet kiitokset teille! Saimme viime viikolla vielä lupaa jatkaa myymään ruokaa tänä vuonna, niin jatketaan vielä pari kuukautta. Toimitamme ruokaa myös tilaisuuksiin tai kotiin vähintään viidelle henkilölle.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hei, hauskaa! Kiva kuulla, ja täytyy pitää mielessä tämä. Ja ehdottomasti hakea momoja joku päivä. Ette ehkä huomanneet, mutta vaimonihan nosti teidän momonne ja kojunne myös Maku-lehden pääkirjoituksen yhteydessä olevalle "Nyt kiinnostaa"-listalle uusimmassa numerossa!

Café Tibet (Ei varmistettu)

Wow! Ihanaa kuulla! Kiitos tosi paljon teille, arvostamme tätä tosi paljon :-)

Kommentoi