Café Tibet

Oletko koskaan syönyt tiibetiläistä ruokaa? En minäkään. Tai siis nyt olen.

IMG_2582.jpg

Intouduimme lauantai-iltana tekemään pienen iltaretken Säästöpankinrantaan, jossa sijaitsee Café Tibetiksi nimetty ruokakärry. Rouva bongasi tämän kojun joskus kesäloman jälkeen, ja konsepti vaikutti niin erikoiselta, että olihan sitä kokeiltava! Ja kun kaunis ilta-aurinkokin huusi, että nyt ulos sieltä.

IMG_2569.jpg

Otimme maisteltavaksi kananmuna-nuudeliannoksen ja kahdenlaisia momo-nyyttejä. Toisissa oli kasvistäyte ja toisissa lihaa.

IMG_2585.jpg

Nuudeliannos oli kookas ja kasviksineen ja paistettuine kananmunineen ruokaisa. Se toimi hyvin momojen lisukkeena, mutta wau, kyllä nuo momot ovat tämän ravintolan… kahvilan… ruokakojun juttu.

Momot olivat erittäin hyviä, erityisesti niiden kanssa tarjotun kevyesti tulisen kastikkeen kanssa. Lapsikin söi niitä yllättävän hyvällä ruokahalulla ja maistoi jopa kastikettakin hieman. ”Tulista”, oli kommentti.

Seitsemän euron hinta ei ole paha tästä annoksesta momoja, joten näitä voisi käydä hakemassa joku päivä take awayna kotiinkin.

IMG_2598.jpg

Kahvila on auki kuulemma lokakuun puoliväliin, joten vielä ehtii!

Kommentit (12)
  1. Olen tiibetiläisen kokin puoliso – myymme ruokaa yhdessä Café Tibetin kojussa. Ihanaa nähdä näin hienon blogin ruokakojustamme – tuhannet kiitokset teille! Saimme viime viikolla vielä lupaa jatkaa myymään ruokaa tänä vuonna, niin jatketaan vielä pari kuukautta. Toimitamme ruokaa myös tilaisuuksiin tai kotiin vähintään viidelle henkilölle.

    1. Hei, hauskaa! Kiva kuulla, ja täytyy pitää mielessä tämä. Ja ehdottomasti hakea momoja joku päivä. Ette ehkä huomanneet, mutta vaimonihan nosti teidän momonne ja kojunne myös Maku-lehden pääkirjoituksen yhteydessä olevalle ”Nyt kiinnostaa”-listalle uusimmassa numerossa!

      1. Wow! Ihanaa kuulla! Kiitos tosi paljon teille, arvostamme tätä tosi paljon 🙂

  2. Nepalissa syödään momoja joka paikassa – sieltä ei itse asiassa edes saa ”nepalilaista” ruokaa – siis sitä mitä Suomessa sellaiseksi markkinoidaan, vaan se on oikeastaan enemmänkin pohjoisintialaista. Pitääkin mennä näitä momoja maistelemaan, niitä olen jäänyt reissusta kaipaamaan! Kiitos siis vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *