Uusi Creme Mini Molly -polkupyörä

Nyt on muikea ilme pyöräilijällä. Syy on se, että hän on juuri ajanut ensimmäisen pyörämatkansa uudella Creme Mini Molly -polkupyörällään!

Creme Mini Molly

Pyörän ostaminen oli hyvin ajankohtaista, sillä hänen edellinen 16-tuumainen pyöränsä oli vähän pieni jo viime kesänä, ja enää sillä ei olisi voinut enää kuvitellakaan ajavansa.

Uuden pyörän valinnassa tärkeää oli kaksi tekijää: väri ja se, että siinä on oltava kori. Oikeastaan toiveissa olisi ollut juuri saman värinen vaalean roosa pyörä kuin äidillä, mutta sellaista ei löytynyt 20-tuumaisena. 20-tuuman koko oli muutenkin yllättävän rajoittava, sillä sekä pienempiä pyöriä että 24-tuumaisia olisi ollut tarjolla enemmän.

Creme Mini Molly

Mutta sitten löytyi tämä pyörä, ja se oli kaikkien mielestä niin nätti, että päätös oli yksimielinen. Hintaa pyörällä oli 450 €, eli ei halvimmasta päästä. Ehkäpä sillä on hyvin pidettynä sitten myös enemmän jälleenmyyntiarvoa.

Creme Mini Molly

Pyörässä on on jalkajarru ja eturenkaassa käsijarru. Siinä on myös kolme vaihdetta, ja tyttö ihastelikin, miten mukavaa oli vaihtaa vaihdetta isommalle ja polkea hitaammin mutta kovempaa.

Creme Mini Molly

Nyt on siis alla menopeli, joka on sopiva ainakin kaksi tai jopa kolme vuotta. Käyttökokemuksia ei ole vielä paljoa jaettavaksi, mutta ainakin tämän ensimmäisen matkan perusteella pyörän omistaja pitää uutta pyöräänsä ihanana.

Creme Mini Molly

Kommentit (2)
  1. Todella kaunis pyörä 🙂 Meillä juuri myytiin lapsen kaksi vuotta käytetty Islabikesin pyörä (uutena about tuo 450 euroa) päivässä Fillaritorissa, niin että itselle jäi kuluiksi 120 euroa. Eli kyllähän laatupyörien jälleenmyyntiarvo on ihan mainio (tuollainen kaunotar on vielä harvinaisempi, joten eiköhän sille ostaja löydy aikanaan, koska kokemuksen perusteella monesti se kori on tärkeä juttu). Meillä ”ikävästi” vanhemmat päätti että mikä malli ostetaan ja lapselle jäi valittavaksi vain väri (tosin kun kyseessä on lapsen kolmas pyörä samalta valmistajalta, niin tiedossa on että lapsi tulee rakastamaan tätäkin yhtä paljon kuin edellisiä). Katsellen kuvista tuota teidän tytön satulan säätöä veikkaan kyllä että ainakin kolme vuotta käyttöä on optimistista kun lapset kasvaa pituutta kohisten tässä iässä, mutta kaksikin vuotta on hyvä saavutus.

    1. Juu, eiköhän pyörästä eroon pääse 🙂 Kaksi vuotta sillä kyllä ainakin mennään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *