Déjà NYC

Isyyspakkaus

Ja täällähän sitä taas ollaan, New Yorkissa!

Ensin Air Trainilla Jamaica stationille ja sieltä J-junalla Bowerylle.

Ja täällä vastassa olivat samat tutut Nolitan maisemat, joihin olemme ihastuneet aiemmilla reissuillamme. Yövymme itse asiassa samassa korttelissa kuin viime vuonna ja myös kaksi vuotta sitten. Asunto on jälleen Airbnb:n kautta, mutta hinnat ovat nousseet palvelussa niin paljon, että seuraavan kerran tulee varmasti katsottua myös muita vaihtoehtoja.

Ensimmäisen illan ohjelma oli niin tarkka toisinto viime vuoden reissusta, että tuli aikamoinen déjà vu -fiilis. Jälleen ilta- ja aamupalatarvikkeet "meidän" lähikaupasta... (Wholefoods Market, Bowery.)

...ja ilallissushit tutusta sushimestasta (Quan Sushi, Broom Street). Taitavat olla vielä lähes samat rullat kuin vuosi sitten.

Lapsi sinnitteli urheasti hereillä ilta puoliyhdeksään eli Suomen aikaa puoli kolmeen ja kellistyi sitten matkakuplaansa.

...mutta sitten hän olisi ollut valmis nousemaan ylös kahdelta. Sain hänet nukkumaan vielä kolmeksi tunniksi, mutta aamuviideltä hän ilmoitti, että on nälkä.

Onneksi jääkaapissa oli Wholefoodsin jogurttia, vaniljagranolaa, marjoja, hummusta ja pikkuporkkanoita. Ja ihanaa kylmäpuristettua omenamehua.

Tästä tämä taas lähtee. Jotain vanhaa, jotain uutta. Museota, teatteria ja ruokaa.

Kannattaa seurata meitä Rouvan kanssa Instagramissa: @isyyspakkaus ja @satu_koivisto.

Ja terkkuja talovahdiksi jääneille kotitontuille.

Kommentit

Tiina * (Ei varmistettu)

Hauskaa, oltiin toissa viikko samassa asunnossa, deja vu tosiaan. Kiva odotella teidän postauksia, aivan kuin pääsisi uudelleen lomalle. Mukavaa lomaa, toivottavasti sää on jo vähän lämmennyt.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ohoh, aikamoinen sattuma!

Pitääpä kysäistä, että pyysikö vuokranantaja teiltä lisämaksua tehtyänne varauksen? Meille hän sanoi, että oli antanut vahingossa liikaa alennusta ja haluaisi vähän lisää käteisellä.

T * (Ei varmistettu)

Ei pyytänyt. 7 yötä kaikkinensa yhteensä 1660e. Tosin saimme siitä Airbnbltä hyvitystä 190e koska aiemmin tekemämme varauksen emäntä ilmoitti, että ei hänelle tuli muutoksia eikä varauksemme sopinutkaan enää hänelle. Ensimmäinen vuokraemäntä ehdotti, että olisimme alunperin varaamassamme asunnossa 3 yötä, vaihtaisimme toiseen hänen asuntoonsa seuraavaksi kolmeksi yöksi ja viimeiseksi olisimme saaneet etsiä mitä halusimme. Emme halunneet. Ehkä ahneus kopsahtaa pian New Yorkissa asuntojen vuokraajien nilkkaan?

Piipo79

Tuo juuri alkanut arvelluttamaan että vuokranantaja pystyykin tuosta vain ilmoittamaan että ei käykään! Nyc:issä se ei ole varmaan ongelma kun tarjontaa on, mutta jossain pienemmässä kaupungissa (tai isojen tapahtumien aikaan) voi aidosti sekoittaa lomasuunnitelmat kuten meillä kävi!

annemi

Täällä eletään hengessä mukana! ehdottelin jo matkakuumeisena apukokille että jos me sittenkin lähdettäisiin kesälomalla Nyciin. En saanut vielä myöntävää vastausta :D

Kommentoi