Ei tullut vaunuja, tuli norsu

Jostainhan se vauvan tarvikkeiden hankkiminen pitää aloittaa. Saimme kaverilta viidenkymmenen kohdan listan enemmän tai vähemmän tarpeellisista asioista. Vaunut olisivat kuulemma kaikkein kiireellisimmät. Ne ovat myös ne vaivalloisimmat hankittavat, ja emme ole jaksaneet alkuunkaan perehtyä siihen, mitä ominaisuuksia niillä pitäisi olla. Päätimmekin ostaa norsun. Se löysi meidät Kööpenhaminasta Haysta ja on tosi nätti.

img_1242.jpg

Köpiksestä raahasimme vauvanhuoneeseen myös vanhan Vipp-roskiksen. Se on samanlainen kuin keittiömme roskikset mutta puolet pienempi.

img_1315.jpg

Kolmas Köpiksen löytö oli söpö nallepeitto. Siitä tuli kiva pari aiemmin hankitulle karhuaiheiselle viltille, jonka vaimo poimi mukaan Mariankadun Olkkarista.

img_1302.jpg

Löysi vaimo itse asiassa jo hieman aiemmin Huuto.netistä muutaman vaatteen vauvalle. Hauskuutin erästä asiakastani kutsumalla näitä ostoksia asuiksi. Eivät ne potkupukujakaan ole, kun niissä ei ole lahkeita. Eli sellaisia pitkiä paitoja, joissa on neppari jalkojen välissä. Ai body? Kai sellaiselle jokin suomenkielinen termikin on?

img_1318.jpg

Vaimon kaveri antoi myös lainaksi kassillisen kestovaippoja.

Nyt pitäisi varmaan ottaa vaunuasia työn alle. Samoin ne muut kohdat ostoslistalla, jos vaan ymmärtäisi, mitä ne ovat. Laitetaanko vauva jossain tilanteessa nukkumaan unipussiin, vai mistä on kyse? Imetysliivit vielä ymmärrän, mutta onko imetyspaidassa tavalliseen paitaan verrattuna enemmän aukkoja? Kuka tähän imetystyynyyn nojaa ja millä ruumiinosalla? Ja mikä ihme on rintakumi?

Kommentit (15)
  1. Minä suosittelen lämpimästi kantoliinaa. 🙂 Vauva aina lähellä, lämpimässä, kätevässä pesässä ja kasvaessaan kantoasentoa vaihtamalla pärjää yhdellä liinalla hyvinkin pitkälle. Ekologinen vaihtoehto paljon tilaa vieville vaunuille ja kulkee lumessa, loskassa ja säällä kuin säällä. 😉

  2. Juu, eiköhän meille sellainen turvakaukalo tule. Vähemmän säätämistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *