Energiat kattoon, kroppa kuntoon

Yhteistyössä: Lifted.fi

En usko mihinkään uudenvuodenlupauksiin, mutta jotenkin kummallisesti näin tammikuussa alkaa todella pohtia elintapojansa ja erityisesti sitä vähitellen rapistuvaa fyysistä kuntoaan.

Ja kuinka ollakaan, mihinkäs huomasin yhtäkkiä lupautuneeni?

Lifted.fi:n Jukka houkutteli minua jo viime syksynä Get Inspired, Get Fit! -valmennukseen, mutta silloin en uskaltanut sitoutua kurssiin, joka vaatisi poissaoloa kotoa kahtena iltana viikossa, vaikka kysymys olikin vain muutamista viikoista.

No mutta nyt sain kutsun viisi viikkoa kestävään Energiat kattoon, kroppa kuntoon -verkkovalmennukseen, joka tapahtuu – yllätys yllätys – verkossa! Siis vaikka kotona. Hmm. Ei ole siis ainakaan mahdollista keksiä mitään tekosyytä olla lähtemättä mukaan. Joten: Joo, lähdetään sitten katsomaan mitä valmennus sisältää.

Ja mistä sitten on kyse? En ihan tarkalleen ottaen tiedä, mutta näin Liftedin kaverit kertovat valmennuksesta itse: 

//www.youtube.com/embed/VDuNWcLZPb0

Jos luvassa on lisää energiaa, kiinteämpää kroppaa, terveellisempää ruokavaliota, stressin hallintaa ja kipinää päivittäiseen liikkumiseen, ja vielä rahat takaisin -takuulla, pitäähän asiasta ottaa selvää. Niin, ja makeanhimon hallintaa! Ei kai tästä ainakaan haittaa voi olla?

Valmennus alkaa kahden viikon päästä, 26.1.2015 ja kestää viisi viikkoa. Materiaalit on käytettävissä kaikkiaan kahdeksan viikon ajan.

Jos sinäkin kiinnostuit, niin minulla on hyviä uutisia: Voit ilmoittautua samaan verkkovalmennukseen, ja syöttämällä koodin ”isyyspakkaus” saat valmennuksesta 15 % alennuksen! Normaalihinta on 64 €.

 

Lisätiedot:

http://lifted.fi/tuotteet/energiat-kattoon-kroppa-kuntoon-verkkovalmennus/
https://www.facebook.com/lifted.fi

Kommentit (1)
  1. Uraäidin Ruuhkavuodet
    15.1.2015, 15:44

    Tsemppiä kuntokuuriin! Sellaisen kynnyksellä tarvitsee aina positiivista asennetta. Niinpä minä haluan nyt ilahduttaa sinua: http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.de/2015/01/ilahduta-bloggaajakaveria-haaste.html Lähdepä mukaan haasteeseen =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *