Ensimmäinen syntymäpäivä

Tänään oli pienen tytön ensimmäinen syntymäpäivä.

Vuosi sitten kirjoitin jutun otsikolla ”Meillä on nyt pieni tyttö”. Sen sisältö oli: ”Meillä on nyt pieni tyttö. Hän on hyvin sievä, ja hänellä on paksut ja tummat hiukset. Hän on ihmeellinen. Kaikki on hyvin.”

Tyttö on jo isompi, ja hänen hiuksensa eivät ole enää tummat. Hän on yhä ihmeellinen, ja ihmettelemme lähes päivittäin, miten hän voikin olla niin kaunis.

Kaikki on edelleen oikein hyvin. Siellä hän nukkuu pieni peppu pystyssä.

”Hyvää yötä kulta, isi rakastaa yli kaiken.”

Kommentit (6)
  1. Paljon onnea! Samana päivänä yksivuotispäiviään juhli myös suloinen siskonpoikani, ja parin viikon päästä juhlitaan oman ihanan tyttöni yksivuotissynttäreitä. 

    Olen saanut joskus tilaajalahjaksi höttöisen kirjan Ajatuksia vuoden jokaiselle päivälle, jossa pääsääntöisesti on aika latteita ajatuksia. Kurkkasin kuitenkin torstaina, mitä siskonpoikani syntymäpäivänä sanotaan, ja kerrankin siellä oli jotain edes hiukkasen kivaa ja osuvaa:

    ”Lapsen hymy on aito. Lapsen ilo on vilpitön.”

    Meillä ainakin kohta yksivuotiaan tytön kasvoilla loistaa aamusta iltaan niin valloittava hymy, ettei sen ihastelemisesta saa tarpeekseen. Vaihtuu se hymy tosin sekunnissa suunnattomaan kiukkuunkin, mutta siinä kiukussakin on jotain tosi ihanaa.

  2. Myöhäiset syntymäpäiväonnittelut pikkuiselle ja koko perheelle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *