Etäpäivän lounas Ondassa

Etätyöpäivän edut: omaa rauhaa – ja mahdollisuus syödä lounas muualla kuin Keilaniemessä! Kävimme maanantain nuhatyöpäivänä Rouvan kanssa lounaalla Kallion Onda Ruokalassa (Toinen linja 3).

IMG_0933-2.jpg

Kerta oli minulle ensimmäinen, mutta ei jää viimeiseksi! Paikkahan oli hyvin viehättävä, sisältä yllättävän iso. Ulkona oli vielä terassi, joten nautimme lounaamme siellä, sillä ilma oli lämmin.

IMG_0900-2.jpg

Kun pääsen syömään lounasta johonkin muualle kuin Keilaniemen ketjuravintoloihin, minun on pakko saada jotain muuta kuin buffet-lounasta. Linjastolla ollut Chicken tikka masala ja nepalilainen tofuruoka olisivat olleet varmasti hyviä, mutta periaatteen vuoksi tilasin annoksen, joka tuotiin pöytään.

IMG_0926-2.jpg

Sitruuna-cheddarpolentaa ja häränrintaa ”quijillo” oli hyvin lihaisa annos, ja runsaan alkusalaatin jälkeen luovutin osan lihoista Rouvalle.

IMG_0919-2.jpg

Liha oli kyllä aivan suussasulavan mureaa, ja polentaa maistellessani mietin jälleen, miksi ihmeessä meillä ei tehdä sitä koskaan kotona.

IMG_0914-2.jpg

No mutta hei, vahva suositus. Nyt jäi kiinnostamaan käydä kokeilemassa ravintolaa myös illallisella ja varsinkin lauantain perulaisella brunssilla! Onko kokemuksia?

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.