Etäpäivän lounas Ondassa
Etätyöpäivän edut: omaa rauhaa – ja mahdollisuus syödä lounas muualla kuin Keilaniemessä! Kävimme maanantain nuhatyöpäivänä Rouvan kanssa lounaalla Kallion Onda Ruokalassa (Toinen linja 3).
Kerta oli minulle ensimmäinen, mutta ei jää viimeiseksi! Paikkahan oli hyvin viehättävä, sisältä yllättävän iso. Ulkona oli vielä terassi, joten nautimme lounaamme siellä, sillä ilma oli lämmin.
Kun pääsen syömään lounasta johonkin muualle kuin Keilaniemen ketjuravintoloihin, minun on pakko saada jotain muuta kuin buffet-lounasta. Linjastolla ollut Chicken tikka masala ja nepalilainen tofuruoka olisivat olleet varmasti hyviä, mutta periaatteen vuoksi tilasin annoksen, joka tuotiin pöytään.
Sitruuna-cheddarpolentaa ja häränrintaa ”quijillo” oli hyvin lihaisa annos, ja runsaan alkusalaatin jälkeen luovutin osan lihoista Rouvalle.
Liha oli kyllä aivan suussasulavan mureaa, ja polentaa maistellessani mietin jälleen, miksi ihmeessä meillä ei tehdä sitä koskaan kotona.
No mutta hei, vahva suositus. Nyt jäi kiinnostamaan käydä kokeilemassa ravintolaa myös illallisella ja varsinkin lauantain perulaisella brunssilla! Onko kokemuksia?