Etäpäivän lounas Ondassa

Etätyöpäivän edut: omaa rauhaa – ja mahdollisuus syödä lounas muualla kuin Keilaniemessä! Kävimme maanantain nuhatyöpäivänä Rouvan kanssa lounaalla Kallion Onda Ruokalassa (Toinen linja 3).

IMG_0933-2.jpg

Kerta oli minulle ensimmäinen, mutta ei jää viimeiseksi! Paikkahan oli hyvin viehättävä, sisältä yllättävän iso. Ulkona oli vielä terassi, joten nautimme lounaamme siellä, sillä ilma oli lämmin.

IMG_0900-2.jpg

Kun pääsen syömään lounasta johonkin muualle kuin Keilaniemen ketjuravintoloihin, minun on pakko saada jotain muuta kuin buffet-lounasta. Linjastolla ollut Chicken tikka masala ja nepalilainen tofuruoka olisivat olleet varmasti hyviä, mutta periaatteen vuoksi tilasin annoksen, joka tuotiin pöytään.

IMG_0926-2.jpg

Sitruuna-cheddarpolentaa ja häränrintaa ”quijillo” oli hyvin lihaisa annos, ja runsaan alkusalaatin jälkeen luovutin osan lihoista Rouvalle.

IMG_0919-2.jpg

Liha oli kyllä aivan suussasulavan mureaa, ja polentaa maistellessani mietin jälleen, miksi ihmeessä meillä ei tehdä sitä koskaan kotona.

IMG_0914-2.jpg

No mutta hei, vahva suositus. Nyt jäi kiinnostamaan käydä kokeilemassa ravintolaa myös illallisella ja varsinkin lauantain perulaisella brunssilla! Onko kokemuksia?

Kommentit (10)
  1. Paikka on kiva ja ruoka hyvää, mutta meillä ainakin palvelusta jäi vähän huono maku suuhun. 

    Oltiin kaveriporukalla, jossa mukana oman alle 1v:n lisäksi toinen saman ikäinen. Molemmat sormiruokaili. Mulla oli lapselle omat eväät mukana, mutta kaveri otti lapselle ”buffan” joka oli mielestäni melko suolaisen hintainen (n.4€) siihen nähden, että lapselle pystyi antamaan vain vesimelonia salattibuffasta. Ravintolassa oli myös lapsille omat lautaset jotka pysyvät pöydillä kun lapsi syö itse tämä oli mielestäni kiva tapa huomioida lapsia. Kuitenkin meitä vähän hoputettiin ulos ravintolasta, ympärillä hyrräili koko ajan työntekiä ja kun oltiin syöty ja seurueessamme juotiin vielä kahveja työntekijä toi meille rikkalapion ja pyysi siivoamaan lattian. Olin tästä melkoisen kummastunut, yleensä yritän kyllä katsoa ettei meiltä jää ihan törkeätä sotkua jälkeemme, mutta en ole vielä koskaa joutunut ravintolassa lattioita lakaisemaan. 

    1. Hmm. Kuulostaa vähän erikoiselta.

  2. Onda <3 Voi mä en oo käynyt pitkään aikaan, kiitos muistutuksesta – ihan pakko mennä taas! Lounas tai illallinen testattu moneen kertaan ja toimii aina yhtä hyvin 🙂 

      1. Ääk, miten toi on mennyt ihan ohi?! Toivottavasti avaavat pian uudella hyvällä paikalla 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *