Fette Sau - Lihaa säästämättä

Isyyspakkaus

Jos haaveenasi on tarjottimellinen puuhiilillä grillattua lihaa, tiedän juuri oikean paikan Brooklynissä! Fette Sau, "Läskipossu", (354 Metropolitan Avenue,  Brooklyn) on varmasti hauskin grilliravintola, jossa olen koskaan käynyt.

Ravintola tarjoaa kokonaisina grillattuja lihoja, joita ostetaan tiskiltä sen verran kuin haluaa, ja hinta määräytyy puhtaasti painon mukaan. Ruoat kasataan metallitarjottimelle ja kannetaan pöytään jaettavaksi seurueen kanssa.

Ravintolassa on myös huikea viskivalikoima, mutta siihen pääsin tutustumaan vain alkudrinkin verran.

Kuvittelepa, millaisen fiestan täällä järjestäisi isommalla kaveriporukalla, ja pitkät pöydät vielä kutsuvat saapumaan joukolla.

Lihavalikoima vaihtelee päivittäin, ja nyt meitä kiinnostivat eniten härän rintapala (brisket) sekä possun ribsit. Ja härreguud, miten maukasta, mukavan savuista ja mureaa liha oli! Otimme lisukkeiksi vielä hapankaalia, perunasalaattia ja parsakaalia.

Koska näiden jälkeen tuntui, että voisi vielä maistaa jotain, otimme palaset possun mahaa sekä härän ribsin. Onneksi emme kuitenkaan enempää, sillä härän ribsi osoittautui jättimäiseksi.

Maukasta ruokaa, laadukasta lihaa, hauska miljöö (vanha autotalli?), rento tunnelma, lapsiperheitä ja rivi paikallisia äijiä tiskillä. Tarvitseeko perustella enempää?

Kommentit

Neiti Nimetön (Ei varmistettu) http://neitinimeton.wordpress.com

Paikka kuulostaa mainiolta! Muutenkin ravintolapostauksesi NYCistä laittaa haaveilemaan seuraavasta matkasta. Kiitos siis niistä tässä samalla, kun sanaisen arkkuni aukaisin.
Kuriositeettina: Asun Norjassa, ja raflan nimen Fette Sau voisi täkäläisestä kielestä suomentaa esimerkiksi V*tun lampaaksi. Pyrskähdin nähdessäni otsikon.

Tommi K
Isyyspakkaus

Hahaa! :D

Ninneri (Ei varmistettu)

Köpiksessä on kans samalla konseptilla toimiva ravintola, tosin viskien sijaan tarjolla on erilaisia oluita palan painikkeeksi (taustalla häärii Mikkeler ja amerikkalainen panimo 3Floyds). Ollaan oltu siellä kaveriporukalla muutamana perjantaina töiden jälkeen, mahtava tapa alottaa viikonloppu :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kuulostaa hyvältä! Minkä niminen paikka?

Ninneri (Ei varmistettu)

Warpigs Kødbyenissä, keskustan länsipuolella. Muistaakseni taisitte käydä siellä huudeilla kun viimeksi olitte täällä perhelomalla, olin vasta muuttanut silloin kaupunkiin ja tykkäsin kovasti lukea ravintolasuosituksia ja -arvosteluita uusien kotikulmien paikoista :)

anna-emma

Toinen hyvä bbq-ravintola Brooklynissa on Dinosaur BBQ. Käytiin siellä juuri joululomalla ja paikan nacho-pelti pulled porkilla oli yksi elämäni parhaista ravintola-annoksista! 

Ja jos haluaa hyvän ruoan jälkeen käydä hyvillä drinkeillä ja ihailemassa Manhattanin siluettia, suosittelen Williamsburgissa Wythe Hotelin The Ides -kattobaaria :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos, hyviä vinkkejä seuraavalle kerralle ;)

Lina Haapalainen (Ei varmistettu)

Mulla ei oo itelläni lapsia vielä mutta tykkään lueskella aiheeseen liittyviä blogia, toki ruokajututkin kiinnostaa. No, se ei ollu asiani pointti vaan se, että minulle tuli niiiin hyvä mieli kun selailin nyt kunnolla nuo matkapostaukset. Teidän perhe näyttää esimerkkiä siitä miten lasten kanssa voi matkustaa! Ihan huikeita kokemuksia pienille, ei välttämättä toki tartu muistiin niin hyvin mutta onneksi on kuvat joita katella :) Pisti silmään monessa kuvassa (lasten museot ym) miten moni vanhemmista on puhelimen äärellä. Uskoisin, että te ette kovinkaan usein puhelimillä rämplää kun olette lasten kanssa ylipäätään missään! :) Niin ihania kuvia joista paistaa läpi onnellisuus! Kiitos kivasta blogista!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos sinulle, olipa kiva kuulla! 

Kommentoi