Flexi Bath -amme

Isyyspakkaus

Miksi vauvan ammeen pitää viedä niin naurettavan paljon tilaa, kun sitä ei käytetä? Kaksi tanskalaista isää pohti asiaa ja kehitti ammeen, joka ei vie.

Loistokeksintö kaikille, joilla on pienet kylpyhuoneet! Kiitokset vinkistä I&J ja terkkuja V:lle! Huomasin muuten netistä, että ammeeseen on saatavilla lisäosana vielä vauvateline, mikä varmasti helpottaisi pienen pallopään kylvettämistä.

Äitiyspakkaus-juttuni kommenttiketjussa pohdittiin aiemmin, mihin tarvitaan kylpyveden lämpömittaria. Kuinka ollakaan, ensimmäisellä kerralla en käyttänyt sitä, ja tyttö huusi koko kylvyn ajan. Seuraavan kerran mittasin veden lämpötilan ja yllätyin, miten kuumalta 38-asteinen vesi lopulta tuntui. Taisi olla edellisellä kerralla hypotermian partaalla, raukka.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

no niin! :) mähän sanoin et se on hyvä olla olemassa! :)

Simpukka (Ei varmistettu)

Toi on kyllä kätsä keksintö. Sen voi nostaa vaikka köökin pöydälle kylvetyksen ajaksi, niin säästää mukavasti kylvettäjän selkää.

Liina90 (Ei varmistettu)

Paljonko Stokka veloitti noin hienosta keksinnöstä? Pakko saada!

Vierailija (Ei varmistettu)

meillä kans vauva huus ku syötävä ku mies vei sen kylpyyn... kävin tarkistaa veden ja se oli tosiaankin jäätävän kylmä! Se oli alle 30 astetta!! Miehen mielestä se oli lämmintä! Hoidin sit loppu kylvetyksen lämpimän veden kans ja vaavi oli tyytyväinen. :)
Selvis sit et mies oli ollut kylvetystä ennen koiran kans ulkona ilman hanskoja... tää tapahtui joskus tammikuussa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olkaatten hyvät ja V:ltä terkut takaisin :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Hmm, olisikohan ollut 38 €

susa k. (Ei varmistettu)

Joo, mäkin olen noita välillä käynyt haaveilemassa (meillä kun on tosiaan semmonen pyöreesti metri x 40cm amme meidän tosi snadissa kylppärissä...), olis hiton kätevä kun sais sen piiloon vaikka seinän ja pesukoneen väliin. :D 

Tommosta vauvan kylpytukea mä vaan en käsitä. Eipä olis tullu mieleenkään irrottaa lapsesta hetkekskään siinä vedessä. Oikeesti, mä olen varmaan jotenkin yli varovainen tän kanssa, mut mun on vaikeuksia irrottaa lapsesta vieläkään kylvyssä, ja se on sentään jo reilu vuoden ikäinen ja on istunut jo puolisen vuotta, että eiköhän se pystyssä pysyis :D 

Ja noi kylpyveden lämpöä mittaavat mittarit... Joku teissä miehissä mättää, kun ette osaa lämpöä kääntää tarpeeksi sielä suihkussa :D Minen oo koskaan onnistunut kovin kylmiä vesiä laskee lapselleni (saati itelleni), muutamat kerrat uteliaisuudesta mitannut (ennen kun se mittari lähti kesäksi vaunuihin, että pystyin pitää vähän silmällä miten kuuma sielä kopassa/kuomun alla oli) ja silloin näytti aina 35-40 astetta. Sen sijaan mies kun laittoi kylpyvedet, oli vesi väistämättä 25-30 astetta. :D 

susa k. (Ei varmistettu)

ps. eikun sitte oikeen sarjaa keräämään, täs olis leluteline teidän flexi bathiin:

http://www.lastenturva.fi/tuote/flexibath-toys-leluteline-ja-kupit-ammeeseen/5710340200057/?jsh_id=3992404bc14939d4fc074c08c65a95b0

;D

Iisa

Meilläkin on ihan sama amme, samana valkoisena - toiminut jo 2 vuotta tosi hyvin minikylppärissä. Taapero mahtuu siihen vieläkin mainiosti.

Ja kylpytuki ei meilläkään ollut koskaan tarpeen. Perusseteillä mennään muutenkin, ja näin jälkiviisaana voi todeta, että tosi moni vauvanhoidon ekstralisävaruste olis tullut hankittua ihan suotta.

Vierailija - supi (Ei varmistettu)

Toi on hieno! Muistan itsekin harkinneeni Flexia, mutta silloin ei loytynyt "oikeassa" varissa. Sitten kun olis loytynyt totesin etta ei taideta tarvita enaa. Totta muuten toi Iisan kommentti. Itse jatin ihan tarkoituksellakin monia juttuja ostamatta ajatellen, etta ostetaan jos viela viikon tai kuukauden paasta tarvitaan.

Naihin style-vauvatuote- keskusteluihin viitaten uskaltaisin suositella teille myos seuraavaa (sitten kun tulee ajankohtaiseksi..): http://www.apartmenttherapy.com/the-3in1-dot-pot-108476

Ihan pikkuruiselle vauvalle/taaperolle tama saattaa olla aika korkea, mutta on helppo puhdistaa, monikayttoinen ja niiiiin hieno ;-)

Meillä tuo sama ihan huippu amme! Pienen koon lisäksi huippua on se että pohja EI ole liukas! Sitten kun vauveli jo istuskelee (tai seisoo!) siellä ammeessa :D

Vierailija (Ei varmistettu)

toi on kyllä pienten tilojen pelastaja!
harmi vaan, että se kiinnitysnappi tuntuu olevan aika hatara. meillä se on jo murtunut taitekohdasta.

Kristaliina
Puutalobaby

Meilläkin on tuo - kirkkaan vihreänä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan huippu keksintö! Suuret kiitokset vinkistä, tämä päätyi samantein ostoslistalle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä kylpytuki on ihan loistava keksintö. Itse olen ainakin jättänyt lapsen siihen lillumaan ja itse mennyt saunan puolelle heittämään löylyä (koko ajan katse oven toisella puolella lapsessa). Poika viihtyi erittäin hyvin ja pitkään kylpemässä ja tuo toimi meillä niin pitkään, että lapsi oppi itse nätisti istumaan ammeessa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Btw useat vauva huutaa ensimmäiset kerrat/viikot kylvyssä ihan veden lämpötilasta huolimatta, kun kylpeminen vielä on uutta/outoa/märkää/jne :)

tilkkutäkki

on toi amme hyvä keksintö, kun meillä on kaksikin perus ammetta, että voidaan pojat ( 2v ja 3kk) kylvettää samaan aikaan. Veden lämpötilan voi tarkistaa myös kyynärpäällä, tulee varmasti sopivaa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Juu, kyllä mäkin varmaan alan vähitellen tunnistaa sopiva lämpötilan, kun mittaan sen muutaman kerran mittarilla. Oma suihkuveteni näytti muuten olevan 42-asteista, ja se tuntui aika kuumalta.

phocahispida

Itse käyn 45 asteisessa suihkussa. Ei muuten bebe viihtyisi! Meillä Flexi Bath on ollut erittäin kätevä viimeiset ~3kk. Kylppärimme on todella pieni, mutta kylvetetty ei ole vain siellä vaan amme on taitettu ja otettu mukaan mm. kahdelle eri mökille ja molemmille isovanhemmille. Samaa sopii kokeilla ison vannan kanssa ...citymaasturilla. :D

Mies näki tässä blogissa tuon telineen ja jyrähti, että: "Miksei meillä ole tuollaista?!"
Käskin tilata, jos sellaisen haluaa: Paketti tuli eilen postiin.

Kommentoi