Flexi Bath -amme

Miksi vauvan ammeen pitää viedä niin naurettavan paljon tilaa, kun sitä ei käytetä? Kaksi tanskalaista isää pohti asiaa ja kehitti ammeen, joka ei vie.

img_4868.jpg

Loistokeksintö kaikille, joilla on pienet kylpyhuoneet! Kiitokset vinkistä I&J ja terkkuja V:lle! Huomasin muuten netistä, että ammeeseen on saatavilla lisäosana vielä vauvateline, mikä varmasti helpottaisi pienen pallopään kylvettämistä.

img_4946.jpg

Äitiyspakkaus-juttuni kommenttiketjussa pohdittiin aiemmin, mihin tarvitaan kylpyveden lämpömittaria. Kuinka ollakaan, ensimmäisellä kerralla en käyttänyt sitä, ja tyttö huusi koko kylvyn ajan. Seuraavan kerran mittasin veden lämpötilan ja yllätyin, miten kuumalta 38-asteinen vesi lopulta tuntui. Taisi olla edellisellä kerralla hypotermian partaalla, raukka.

Kommentit (19)
  1. Itse käyn 45 asteisessa suihkussa. Ei muuten bebe viihtyisi! Meillä Flexi Bath on ollut erittäin kätevä viimeiset ~3kk. Kylppärimme on todella pieni, mutta kylvetetty ei ole vain siellä vaan amme on taitettu ja otettu mukaan mm. kahdelle eri mökille ja molemmille isovanhemmille. Samaa sopii kokeilla ison vannan kanssa …citymaasturilla. 😀

    Mies näki tässä blogissa tuon telineen ja jyrähti, että: ”Miksei meillä ole tuollaista?!”
    Käskin tilata, jos sellaisen haluaa: Paketti tuli eilen postiin.

  2. Juu, kyllä mäkin varmaan alan vähitellen tunnistaa sopiva lämpötilan, kun mittaan sen muutaman kerran mittarilla. Oma suihkuveteni näytti muuten olevan 42-asteista, ja se tuntui aika kuumalta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *