Flow’sta, Ravintolapäivästä ja Lasten Festareista

Nyt on kuulemma Helsingin kesätapahtumien superviikonloppu. On Flow’ta, City Marathonia, Juhlaviikkoa, Sillanpäätä, Ravintolapäivää ja Lasten festaria. Noin niin kuin ainakin.

Itse en osallistu mihinkään niistä, sillä olen maalla perheen kanssa. Ja nyt täytyy sanoa, että jotenkin ihan vähän harmittaa.

Päätimme jo kauan aikaa sitten, että emme jaksa lähteä hankkimaan lapselle hoitajaa Flow’n ajaksi, mutta nyt kun Facebook ilmoitti, että ”N.N. ja 38 muuta kaveriasi osallistuvat tapahtumaan”, tuli yhtäkkiä fiilis, että missaan jotain tärkeää ja yhteisöllistä, kun en ole siellä 39 kaverini kanssa. Tunnetta ei helpottanut, kun katselin Tomi Björckin Instagram-kuvia ja Farangin festivaaliantimia. Hmph.

Ravintolapäiväkin olisi kiinnostellut, varsinkin kun huomasin, että Hakaniemen sillan alle ilmestyy jälleen Ravintola Sotto il Ponten popup-pizzauuni. Hmph.

Kaveri muistutteli muutama päivä sitten, että sunnuntaina 16.8. järjestetään jälleen Lasten Festarit Töölönlahdella, Oopperatalon puistossa. Tapahtuma on ilmainen ja kaikki lapset perheineen ja tuttavineen toivotetaan tervetulleiksi klo 10 – 15. Aktiviteetteja, musiikkia ja temppuratoja. Festarien pääesiintyjä on Satu Sopanen tuttiorkestereineen. Hmph.

No mutta pitäkääpäs kaikki hauskaa näissä tapahtumissa myös minun puolestani.

Katselen sitten hieman kateellisena kuvia Instagramista ja Facebookista. Tai sitten en katsele niitä lainkaan 😉

IMG_1928.jpg

Kuva viime vuoden Lasten festareilta

Kommentit (2)
  1. Jos yhtään tuskaasi lohduttaa, niin tiedoksi että Sotto Il Ponte on valitettavasti joutunut peruuttamaan osallistumisensa Ravintolapäivään, https://www.facebook.com/PizzeriaSottoilPonte/photos/a.196478863859282.1073741829.196416057198896/482358575271308/

    1. Voi ei, olipa ikävä kuulla! Ja varsinkin kun syy on vain se, että ravintolan paikalle oli pystytetty parkkipaikka!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *