Frozen-prinsessan unelmalehti

Isyyspakkaus

Tähän on tultu: tilasin tytölle Disneyn Prinsessa-lehden. Sen mukana tuli kimalteleva tiara.

Tilasin hänelle kyllä jo jouluna puoleksi vuodeksi Aku Ankka Juniorin, jossa oli omasta mielestäni loistava idea: kaikki lehden sarjikset on luettu ääneen lehden verkkopalveluun, josta lötyy myös lehden sarjisarkisto.

Huomasin kuitenkin, että tyttö oli paljon kiinnostuneempi Prinsessa-lehdistä, joita on ostettu irtonumeroina lähikaupasta, ja Aku Ankka Juniorin arkistostakin hän kuunteli vain niitä muutamia prinsessasatuja, joita siellä oli. 

Samalla olen ihmetellyt, miten Disneyltä ei ole ilmestynyt Frozen-lehteä, vaikka tilausta tuotteelle selvästi olisi ollut, ja Elsa ja Anna eivät puolestaan kuuluneet Prinsessa-lehden kastiin.

Mutta sitten huomasimme tämän: Disneyn Prinsessa-lehti uudisti konseptiaan niin, että joka kolmas numero on nyt pelkästään Frozeniin keskittyvät teemanumero.

Lehtitilaus meni siis vaihtoon.

Uuden lehden ensimmäinen kotiin tilattu numero kolahti postiluukusta viime viikolla, ja voi miten onnellinen tyttö oli.

Lehti on kyllä kivasti aktivoiva: siinä on sarjiksien lisäksi tehtäviä ja askarteluohjeita. Ja samapa se, onko lehdessä ankkoja ja hiiriä vai prinsessoja, jos se kannustaa lasta opettelemaan kirjaimia ja lukemista.

Onkohan seuraavassa numerossa sitten pääosassa Belle, Aurora, Tuhkimo, Tähkäpää, Lumikki, Tiana vai Ariel?

Kommentit

Emmahh (Ei varmistettu)

Ihanaa kun tilasitte tytölle Prinsessa-lehden! Muistan edelleen elävästi hetkiä kun olen lukenut suunnilleen hänen ikäisenään sen aikaisessa lapsuudenkodissani samaa settiä, tehnyt noita tehtäviä ja saanut peräti samanlaisen tiarankin. Tosin ilman Elsaa ja Annaa, koska valitettavasti olen joutunut kasvamaan 90-luvun lapsena täysin heistä tietämättömänä. Prinsessa-lehti oli minusta aivan ihana ja numerot luettiin alusta loppuun ja lopusta alkuun. Kuitenkin ala-asteella prinsessat vaihtuivat viikottaiseen Aku Ankkaan, eli kyllä senkin aika varmasti vielä tulee. Tulipa ihania muistoja mieleen! Antoisia lukuhetkiä ja terveisiä suloiselle prinsessa-fanille 15 vuotta vanhemmalta kohtalotoverilta. :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiitos! Itse olen taas kasvanut Aku Ankan ja Nakke-lehden parissa. Nakkea ei taida olla enää edes olemassa, mutta onneksi Akkari on säilynyt näihin päiviin!

Torey
Näissä neliöissä

Meille on esikoiselle tullut lehti kohta vuoden ja se on todella tykätty. Sarjakuvia luetaan yhdessä ja tehtäviä tehdään keittiönpöydän ääressä. Ja joka kuukausia lehteä odotetaan kovin! :) Frozen on ollut kiva lisä!

Tommi K
Isyyspakkaus

Kiva kuulla! Ja onkos joka numeron mukana aina jokin yllätyslahja? Luulen, että ne kiehtovat tyttöä vielä enemmän kuin ne tehtävät :D

Torey
Näissä neliöissä

Joo, aina tulee jotain kivaa! Ihan sama minkälaista tilpehööriä, niin meillä hihkutaan miten "IHANA! KATO ÄITI! ISI NÄITKÖ MITÄ MÄ SAIN?" :D

Kommentoi