Frozen-prinsessan unelmalehti

Tähän on tultu: tilasin tytölle Disneyn Prinsessa-lehden. Sen mukana tuli kimalteleva tiara.

IMG_5752-2.jpg

Tilasin hänelle kyllä jo jouluna puoleksi vuodeksi Aku Ankka Juniorin, jossa oli omasta mielestäni loistava idea: kaikki lehden sarjikset on luettu ääneen lehden verkkopalveluun, josta lötyy myös lehden sarjisarkisto.

Huomasin kuitenkin, että tyttö oli paljon kiinnostuneempi Prinsessa-lehdistä, joita on ostettu irtonumeroina lähikaupasta, ja Aku Ankka Juniorin arkistostakin hän kuunteli vain niitä muutamia prinsessasatuja, joita siellä oli. 

Samalla olen ihmetellyt, miten Disneyltä ei ole ilmestynyt Frozen-lehteä, vaikka tilausta tuotteelle selvästi olisi ollut, ja Elsa ja Anna eivät puolestaan kuuluneet Prinsessa-lehden kastiin.

IMG_5787-2.jpg

Mutta sitten huomasimme tämän: Disneyn Prinsessa-lehti uudisti konseptiaan niin, että joka kolmas numero on nyt pelkästään Frozeniin keskittyvät teemanumero.

Lehtitilaus meni siis vaihtoon.

IMG_5771-2.jpg

Uuden lehden ensimmäinen kotiin tilattu numero kolahti postiluukusta viime viikolla, ja voi miten onnellinen tyttö oli.

IMG_5784-2.jpg

Lehti on kyllä kivasti aktivoiva: siinä on sarjiksien lisäksi tehtäviä ja askarteluohjeita. Ja samapa se, onko lehdessä ankkoja ja hiiriä vai prinsessoja, jos se kannustaa lasta opettelemaan kirjaimia ja lukemista.

IMG_5777-2.jpg

Onkohan seuraavassa numerossa sitten pääosassa Belle, Aurora, Tuhkimo, Tähkäpää, Lumikki, Tiana vai Ariel?

Kommentit (5)
  1. Meille on esikoiselle tullut lehti kohta vuoden ja se on todella tykätty. Sarjakuvia luetaan yhdessä ja tehtäviä tehdään keittiönpöydän ääressä. Ja joka kuukausia lehteä odotetaan kovin! 🙂 Frozen on ollut kiva lisä!

    1. Kiva kuulla! Ja onkos joka numeron mukana aina jokin yllätyslahja? Luulen, että ne kiehtovat tyttöä vielä enemmän kuin ne tehtävät 😀

      1. Joo, aina tulee jotain kivaa! Ihan sama minkälaista tilpehööriä, niin meillä hihkutaan miten ”IHANA! KATO ÄITI! ISI NÄITKÖ MITÄ MÄ SAIN?” 😀

  2. Ihanaa kun tilasitte tytölle Prinsessa-lehden! Muistan edelleen elävästi hetkiä kun olen lukenut suunnilleen hänen ikäisenään sen aikaisessa lapsuudenkodissani samaa settiä, tehnyt noita tehtäviä ja saanut peräti samanlaisen tiarankin. Tosin ilman Elsaa ja Annaa, koska valitettavasti olen joutunut kasvamaan 90-luvun lapsena täysin heistä tietämättömänä. Prinsessa-lehti oli minusta aivan ihana ja numerot luettiin alusta loppuun ja lopusta alkuun. Kuitenkin ala-asteella prinsessat vaihtuivat viikottaiseen Aku Ankkaan, eli kyllä senkin aika varmasti vielä tulee. Tulipa ihania muistoja mieleen! Antoisia lukuhetkiä ja terveisiä suloiselle prinsessa-fanille 15 vuotta vanhemmalta kohtalotoverilta. 🙂

    1. Kiitos! Itse olen taas kasvanut Aku Ankan ja Nakke-lehden parissa. Nakkea ei taida olla enää edes olemassa, mutta onneksi Akkari on säilynyt näihin päiviin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *