Gastronaatti-arvonta Instagramissa

Isyyspakkaus

Haluaisitko saada itsellesi Rouvan tuoreen Gastronaatti-kirjan?

Kuva: @satu_koivisto

Osallistupa siis Rouvan järjestämään Instagram-kilpailuun

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista: ota Gastronaatin henkeen sopivasti kuva lempiraaka-aineestasi, tägää se hashtagilla #gastronaatti ja kirjoita kuvan yhteyteen, mitä yleensä valmistat kuvan raaka-aineesta. Postaa kuvasi viimeistään sunnuntaina 19.10.2014. Rouva arpoo kirjat viikon päätteeksi.

Enkä muuten panisi yhtään pahakseni, jos viitsisit laittaa saman kuvan myös tämän postauksen kommentikenttään!

Kommentit

Lilleri78
Tuttitango

No olihan tähän pakko osallistua, vaikken vielä oikein osaa tuota instaa käyttää. Enkä itse asiassa osaa edes liittää kuvaa puhelimella tähän kommentteihin :D Joudutte siis tyytymään tässä siihen, että lemppariraaka-aineeni on suklaa ja siitä on kiva tehdä mm. kakkuja :)

lomoisio

Tässä mun :D Totuttelua astetta tulisempaan! Valkosipulin kanssa kävi ku naps ja enää voileipä ei oo voileipä ilman valkosipulia leivällä! Nyt koittanu totuttautua jalopenon ihmeellisiin saloihin :P Piti käydä tampereellaki chili festareil ois tarttunu mukaan mm. paholaisen hilloo, mut ei aikataulut menny yksiin. Joku päivä teen kyl sitä himassa !

pikkukalanen (Ei varmistettu)

voisitko tehdä postauksen teidän ihan tavallistakin tavallisimmista usein syödyistä arkiruuista? kiinnostaisi tietää onko teidän kaikki ruuat niin "hienoja" kuin täällä blogissakin esitellyt, vai löytyykö "tavallisiakin" ruokia... ;-)

Tommi K
Isyyspakkaus

Tartuin tähän kysymykseen uusimmassa postauksessa, kun viikon reseptikin sattui olemaan makaronilaatikko. Kyllä nämä ruoat ovat meille ihan arkea, enkä osaa itse pitää niitä hienoina, samoin kirjan ruoat.

Maami (Ei varmistettu)

Minulla ei ole instagrammia, mutta pakko kehua tätä kirjaa. Lainasin sen kirjastosta ja täytyy sanoa, että tekis mieli kokeilla kaikkia reseptejä, siihen ei tosin taida laina-aika riittää. ;) Kirjassa on kuitenkin ehkä mahtavinta kaikki kertomukset ja vinkit. En ole tainnut ikinä ennen lukea keittokirjaa sivu sivulta? Lempiraaka-aineeni on marjat, ehkä eniten mustikka.

Tommi K
Isyyspakkaus

Mahtavaa kuulla! Rouva kiittää!

Kommentoi