Gastronaatti-arvonta Instagramissa

Haluaisitko saada itsellesi Rouvan tuoreen Gastronaatti-kirjan?

10729166_775992825780375_1398743266_n.jpg

Kuva: @satu_koivisto

Osallistupa siis Rouvan järjestämään Instagram-kilpailuun

Kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista: ota Gastronaatin henkeen sopivasti kuva lempiraaka-aineestasi, tägää se hashtagilla #gastronaatti ja kirjoita kuvan yhteyteen, mitä yleensä valmistat kuvan raaka-aineesta. Postaa kuvasi viimeistään sunnuntaina 19.10.2014. Rouva arpoo kirjat viikon päätteeksi.

Enkä muuten panisi yhtään pahakseni, jos viitsisit laittaa saman kuvan myös tämän postauksen kommentikenttään!

Kommentit (6)
  1. Minulla ei ole instagrammia, mutta pakko kehua tätä kirjaa. Lainasin sen kirjastosta ja täytyy sanoa, että tekis mieli kokeilla kaikkia reseptejä, siihen ei tosin taida laina-aika riittää. 😉 Kirjassa on kuitenkin ehkä mahtavinta kaikki kertomukset ja vinkit. En ole tainnut ikinä ennen lukea keittokirjaa sivu sivulta? Lempiraaka-aineeni on marjat, ehkä eniten mustikka.

    1. Mahtavaa kuulla! Rouva kiittää!

  2. pikkukalanen
    16.10.2014, 14:09

    voisitko tehdä postauksen teidän ihan tavallistakin tavallisimmista usein syödyistä arkiruuista? kiinnostaisi tietää onko teidän kaikki ruuat niin ”hienoja” kuin täällä blogissakin esitellyt, vai löytyykö ”tavallisiakin” ruokia… 😉

    1. Tartuin tähän kysymykseen uusimmassa postauksessa, kun viikon reseptikin sattui olemaan makaronilaatikko. Kyllä nämä ruoat ovat meille ihan arkea, enkä osaa itse pitää niitä hienoina, samoin kirjan ruoat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *