Grand Central ja Cynthia

New Yorkin Grand Central -asema täyttää 100 vuotta, ja sen kunniaksi asemalla järjestettiin tänään monenlaista ohjelmaa. Poikkesimme asemalle ohikulkumatkalla MoMA:an ja hämmästelimme väenpaljoutta. Jaa mutta kas, onkos se Sinkkuelämää-Miranda eli Cynthia Nixon?

img_4985.jpg

No siinähän hän on muutaman metrin päässä, ihan niin kuin oikea ihminen. Kertomassa omasta suhteestaan New Yorkiin ja sen päärautatieasemaan.

img_4959.jpg

img_4962.jpg

img_4977.jpg

Jännää, miten amerikkalaisiin tähtiin suhtautuu kuin myyttisiin satuolentoihin. Ei heidän kuuluisi olla elävänä samassa tilassa kuin missä itse liikkuu. Rouva muisteli, että hän katseli aivan yhtä ihmeissään edellisellä New Yorkin -reissullamme Martha Stewartia, joka sattui olemaan puhumassa kaupunkiviljelytapahtumassa Bronxin kasvitieteellisessä puutarhassa.

Hollywood-tason tähtipölyä olisi mahdollista saada lisää myös Broadwaylla, jossa pyörii Cat on a Hot Tin Roof (Kissa kuumalla katolla), jonka pääosassa on Scarlett Johansson. Jos sen menisi katsomaan, voisikohan sitä keskittyä itse näytelmään lainkaan?

Kommentit (6)
  1. Kokemuksesta voin sanoa, että esitykseen ei voi keskittyä sitten yhtään 🙂 Vain ja ainoastaan Scarlet Johanssoniin, no ehkä vähäsen myöskin miesesittäjiin, Benjamin Walkeriin ja Ciaran Hindsiin.

    Näin Cat On a Hot Tin Roofin parisen viikkoa sitten. Esitys kestää melkein kolme tuntia ja ihmettelin koko sen ajan kuinka Scarlet muistaa vuorosanansa koska niitähän riitti. Yhtään ei myöskään haitannut vaikka ymmärsin vuorosanoista noin joka viidennen, hän nimittäin puhuu esityksessä Memphisiläisittäin murtaen. Istuin sen kolme tuntia melkein hievahtamatta, no kahdella välitauolla oioin vähäsen selkää, koska Scarlet vaan on niin valloittava.

    Mitään chanssia saada hänestä kuvaa esityksen jälkeen takaovella, taikka onnistua saamaan nimmaria ei ole. Suorastaan juoksi autoon ja siinä se, fanit jäivät nuolemaan näppejään..

  2. Haa! Munkin piti kirjoittaa tästä 🙂

    Grand Centralin kaupoissa, ravintoloissa ja kahviloissa myytiin juhlavuoden kunniaksi ainoastaan eilen (rajoitetun ajan) juttuja vuoden 1913 hinnoilla. Siis 10¢ ranskalaiset, 10¢ kengänkiillotus, 19¢ juustokakkuslaissi, 2 dollaria silkkihuivi. Kävin Apple Storessa kyselemässä iPhoneja, mutta niitä ei kai myyty vielä 1913…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *