Granddadfie

Olipa rentouttava viikonloppu. Lauantain tanssiesitys ja ravintolapäivällinen olivat ainoat suunnitellut ohjelmanumerot, ja sunnuntaikin oli varsinainen lomapäivä, sillä tyttö sai keskittyä koko päivän mummoon ja pappaan.

IMG_4423-2.jpg

IMG_6140.jpg

Seuraaville viikonlopuille ei sitten suunnitelmia juurikaan ole, ja onhan aivan mahdollista, että meitä on jo ensi viikonloppuna neljä. 

Uhmasin kyllä hieman onneani ja ostin viime vuoden puolella lipun Queenin keikalle, joka on ensi perjantaina. Ajattelin, että jos keikalle ei pääsekään, kyllä loppuunmyydyn konsertin lippu jollekin kelpaa.

IMG_4444-2.jpg

IMG_6152.jpg

Vanhempani lupailivat, että voivat kyllä ajaa milloin tahansa takaisin Helsinkiin, mutta ajomatkaa on sen nelisen tuntia. Kiitimme tarjouksesta, mutta meillä on jo useampi hoitopaikka sovittuna tytölle tässä muutaman sadan metrin tai parin kilometrin säteellä.

Koiran hoitopaikkaa ei vielä ole, mutta sen kanssa riittänee, että joku käyttää sitä ulkona. En nimittäin usko, että tällä kertaa tulee linnoittauduttua perhehuoneen vauvakuplaan kahdeksi yöksi. Pitäähän pieni tyttö hakea heti katsomaan pikkuveljeään. Tai -siskoaan. Hänhän on itse kovasti edelleen sitä mieltä, että vauva on tyttö, vaikka puhuukin muuten jo veljestä. 

Ai että mikä tuo otsikon granddadfie on? Tämä.

IMG_4461-2.jpg

IMG_6187.jpg

Iloista viikkoa!

Kommentit (4)
  1. Metsärusakko
    31.5.2016, 05:10

    Nää on ihania kuvia, joissa tyttö on pappansa kanssa! Molemmat niin innoissaan toistensa seurasta. Tosin ensin kiireessä luin, että Gandalfie 😀

    1. Gandalfiekin on hyvä sana! Kiitos!

  2. Ihanaa loppuodotusta koko perheelle! Täällä totutellaan pojan äitinä olemiseen, ja tänään päästään kotiin 🙂

    1. Kiitos ja onnea teille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *