Hääpäivän illallinen Kuurnassa

Eilen oli hääpäivämme, ja juhlistimme sitä illallisella ravintola Kuurnassa (Meritullinkatu 6), joka on yksi suosikeistamme. Kuurnassa on perinteisesti otettava kuva sen hienoista kattoholveista.

IMG_9431.jpg

Myös lapset pääsivät mukaan elävöittämään tunnelmaa. 

IMG_9449.jpg

Tyttö on kyllä jo varsin mallikas ravintola-asiakas, ja hän oli valtavan innoissaan isin ja äidin hääpäivästä. Hän halusi piirtää meille onnittelukortinkin ja toivotteli kovasti onnea. Hän taisi kyllä ensin luulla, että meillä on illalla hääjuhlat, mutta selitimme hänelle uudelleen, että juhlat ovat olleet jo 14 vuotta sitten.

Pikkuveljellä oli sen sijaan juuri eilen murheita masussa, ja hän ei halunnut olla lattialle asettamassani auton turvakaukalossa.

IMG_9518.jpg

Alkupalamme olivat uutta palsternakkaa, homejuustoa ja pähkinää sekä raakakypsytettyä nautaa ja aprikooseja.

IMG_9446.jpg

IMG_9462.jpg

Tytölle tilasimme pääruokien puolelta pinaattiletun sienitäytteellä, ja hän suorastaan ahmi lähes koko annoksen. 

IMG_9442.jpg

Kun isi ja äiti söivät pääruokiaan, tyttö teki tehtäviä Prinsessa-lehdestään.

IMG_9503.jpg

IMG_9497.jpg

Rouvalla oli pääruoaksi siikaa.

IMG_9489.jpg

Itse uskaltauduin maistamaan porsaankyljystä luumujen ja papujen kanssa. En ole suuri kyljysfani, mutta ajattelin että jos jossain otan kyljystä, niin Kuurnassa se on varmasti hyvää. Ja niin se olikin.

IMG_9480.jpg

Jälkiruoat veivät kaikkien kielet. Oma mustikkavanukkaani oli parhaita jälkiruokia aikoihin.

IMG_9538.jpg

Rouva tilasi tietty suklaamoussea.

IMG_9540.jpg

Ja tytön pavlova ei ehtinyt kauaa vanheta lautasella.

img_9554.jpg

Kiitos jälleen kerran Kuurnalle, et petä koskaan!

IMG_9558.jpg

Ja kiitos myös ihanalle ja kauniille vaimolleni. 14 vuotta on mennyt hurjan nopeasti, ja kaikki se mitä olemme tehneet ja kokeneet on vain vahvistanut meitä ja sitä tunnetta, että juuri me kuulumme yhteen. Tästä on hyvä jatkaa nyt nelihenkisenä, onnellisena perheenä.

Kommentit (6)
  1. Suositteleppas hyviä ravintoloita raskaana olevalle. Eri ravintoloiden menuja nyt selanneena,monessa paikassa joutuisin pyytämään säätöjä muuten täydellisiin kokonaisuuksiin. Nousiko teillä joku suosikiksi Rouvan raskausaikana? Finnjäveliin oltiin menossa,mutta kappas kun se pöydän varaus unohtui ajoissa.

    1. Hmm, kysymys tuntuu hieman erikoiselta, sillä emme Rouvan raskausaikana valinneet ravintolaa kertaakaan sen mukaan, että se olisi sopiva juuri raskaana olevalle. Kaikissa ravintoloissa saattaa olla tarjolla jotain, joka ei sovi raskaana olevalle, mutta kun asiasta kertoo, se järjestyy poikkeuksetta. Esimerkiksi Farangiin menimme hieman jännittäen sitä, mitä Rouva saa syötäväkseen, mutta se ei ollutkaan keittiölle mikään ongelma. Näin ollen uskallan suositella niitä ravintoloita, jotka ovat muutenkin suosikkejamme: Basbas, Kuurna, Farang, Vinkkeli, Loung3, Kolmon3n… näin alkuun 🙂

  2. Onnellisuus, se välittyy teistä blogin ja sosiaalisen median kautta niin aidosti kuin voi välittyä. Olette täydellinen perhe jalat maassa ja järki päässä. Ihailtavia! Sinkkunainen ei voi kuin ihailla ja odottaa edes ripauksen tuollaista perheonnea joskus kohtaavan omalla kohdallaankin. 🙂

    1. Voi apua, johan tässä ihan punastuu tällaisesta kommentista! Kiitos sinulle ja paljon onnellisia päiviä, olivat ne sitten sinkkuna tai perheellisenä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *