Haluatko Gastronaatti-koekokiksi?

Rouvan Gastronaatti-kirjan julkaisu lähestyy!

Kirjan ensimmäinen taitettu versio oli meillä oikoluettavana jo kesälomalla, ja nyt odotamme Otavalta kirjan seuraavaa versiota.

Punajuuri - aloituskuva 1.jpg

Kesälomat tekivät julkaisuaikataulusta melko tiukan, ja onpa vielä muuten yksi annoskuvakin ottamatta. Totesimme, että yksi aiemmin ottamistani kuvista ei ollut tyyliltään yhteneväinen kirjan muiden kuvien kanssa.

Vaikka aikataulu onkin kireä, olisi mahtavaa saada palautetta vielä ennen kuin kirja lähtee painoon.

Siksipä etsimmekin nyt muutamaa lukijaani lukemaan kirjasta pari lukua ja testaamaan joitain reseptejä.

Miten homma menisi käytännössä:

  1. Sinä kirjoitat kommenttikenttään muutamalla lausella, miksi juuri sinä haluat päästä testaamaan Rouvan kirjaa ja millaista ruokaa laitat mielelläsi. Muista myös jättää sähköpostiosoitteesi. Sisäänkirjautumaton lukija voi jättää sähköpostiosoitteensa niin, että se näkyy vain meille
  2. Jos kiinnostuneita on enemmän kuin muutama, me valitsemme testaajat näiden kommenttien perusteella torstai-iltana 14.8.2014
  3. Sinä saat viimeistään perjantaiaamuna 15.8. sähköpostiisi kirjan lopullisesta taitosta kolme lukua resepteineen PDF-muodossa
  4. Sitten toivomme, että lukisit tekstit ja reseptit ja testaisit vaikkapa paria – kolmea reseptiä ja antaisit palautteesi sähköpostitse maanantaiaamuun 18.8.2014 mennessä. Näin Rouva ehtii tehdä vielä jonkin viime hetken muutoksen ennen kuin kirjan pitää olla aivan oikeasti valmis. Hui
  5. Kiitoksena vaivannäöstä lähetämme sinulle kopion uunituoreesta Gastronaatista heti, kun se tulee painosta!

​HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Iso kiitos kaikille kiinnostuksesta ja kivoista kommenteistanne! Oli hauska lukea, ketkä näitä juttuja oikein lukevat!

Sitruuna - Sitruunoita.jpg

Nythän tässä alkaa jo itseäkin jännittää.

Kommentit (60)
  1. Ruokamatkabloggaaja ilmoittautuu! Intohimona italialaistyyppinen kokkailu: mitä simppelimmät ja tuoreemmat raaka-aineet kunnon maaperästä ja eettisillä kasvatusmetodeilla tuotettuna, sen parempi tulee myös sopasta! Tällä filosofialla on tässä keittiössä menty jo aikapäivät, ja pitkälle on pötkitty 🙂 testailen siis mielelläni reseptejä jos tämä ruokafilosofia istuu Gastronaatin pöytään!

  2. Testaisin mielelläni reseptejänne viikonloppuna, koska näin viikonlopun ruokaongelmat olisivat ratkaistut! Muuten todennäköisesti päädyn tekemään aina niitä samoja ruokia.

    Meillä kokataan yleensä kaikkea makaronilaatikosta Glorian Ruoka&Viinin herkkuihin ja Välimäen resepteihin. Perheessämme ollaan siis tarkkoja laadusta ja raaka-aineista, mutta arvostamme myös juurevaa perusruokaa piperryksen rinnalla. Bonuksena olen tunnettu siitä, että annan kaikesta palautetta raastavan suoraan – olisin siis täydellinen koekokkaaja resepteillenne 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *