Hamleys @ Stockmann

Luin eilen Talouselämän sivuilta jutun, jossa oli esillä sangen mielenkiintoinen ajatus: Entäpä jos taloudellisissa vaikeuksissa rämpivä Stockmann luopuisikin tavarataloliiketoiminnasta ja muuttuisi vain tilojaan toisille yrityksille vuokraavaksi kiinteistöyhtiöksi? Ensimmäiseksi ajatus tuntuu hätkähdyttävältä, mutta ei se välttämättä olisi kuluttajan kannalta huono vaihtoehto.

Oletko esimerkiksi tutustunut Stockmannin leluosaston tilalle marraskussa avattuun Hamleysin myymälään ja tehnyt saman havainnon kuin minä?

IMG_6793.jpg

Tilat kasvoivat ja valikoima parani. (Täsmälleen saman havainnon tein muuten, kun huomasin pari viikkoa sitten, että myös Stockan lemmikkiosasto oli muuttanut ja muuttunut Musti & Mirriksi.)

IMG_6768.jpg

Hyllyihin ilmestyi myös aivan uusia tuotteita kuten Hamleys Traditionals -puuleluja. 

IMG_6770.jpg

Ja tietty moderneja klassikoita.

IMG_6775.jpg

IMG_6786.jpg

IMG_7615.jpg

Lelut ovat myös aiempaa kivemmin esillä.

Hamleys on varmasti tuttu Lontoon-matkaajille – jopa usealta vuosisadalta. Hamleysin ensimmäinen myymälä on avattu häkellyttävät 256 vuotta sitten, ja se on toiminut nykyisellä nimellään samassa paikassa Lontoon Regent Streetillä vuodesta 1880 alkaen. Nyt siis yksi sen haarakonttoreista sijaitsee Stockmannin 6. kerroksessa. Oikein paljon tervetuloa! Hauskaa, että tulee vähän kilpailua ja uutta valikoimaa tarjolle.

IMG_6778.jpg

Mutta mikäs tämä on..? Frozen Fever -mekko. Hmm, yksi pieni jääkuningatar voisi pitää tästä aika lailla…

IMG_6787 (1).jpg

 No jospa ihan vain tämän kerran.

Kommentit (29)
  1. Mäkin olen pettynyt siihen, ettei Stockalla ole enää lastentarvikeosastoa. Lupasin tulevalle isosiskolle, että hän saa valita vauvalle tutit, ja mentiin Stockalle. Eipä löytynyt tutin tuttia :/

    Hamleysista en osaa tarkemmin sanoa, siellä ei käyty. Sisäänmeno ei houkutellut

  2. Tosiaan Hamley’sin hinnat ovat 20-30 prossaa korkeammat kuin muualla. Lontoossa joka kerroksessa oli erilaisia pisteitä, joissa esiteltiin tuotteita ja leluja, tuolla ei ole mitään. Leluvalikoima oli myös aika ankea, mutta tosiaan tilaa on murto-osa vaikkapa Lontoon tiloista.

    Ei tule mentyä uudelleen, lapsi ei kokenut mitään maagista lelukauppafiilistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *