Hearthstone-koukussa

Isyyspakkaus

Minusta on epäreilua, että olin nyt viikonloppuna jo toisen kerran kuumeessa kolmen viikon sisällä. Varsinkin, kun minun pitäisi tälläkin hetkellä olla kaikkein mieluiten kerryttämässä kilometrejä Adidaksen lastensairaalahasteen piikkiin. Haastetta kestää vielä neljä päivää, mutta tulos on jäämässä surkeaksi. Palataan siihen aiheeseen toisena päivänä.

Kun olen siis lepäillyt ja löhönnyt koko viikonlopun kotisohvalla, minulla on ollut hyvin aikaa mm.

  • luonnostella alkavan viikon blogijutut varastoon
  • hahmotella tekstiä yhteen pieneen kirjoitusprojektiin (palataan tähän joskus myöhemmin)
  • katsoa Netflixistä House of Cardsin kakkoskautta, joka ilmestyi viime perjantaina
  • lukea Gretchen Rubinin Onnellisuusprojektia ja
  • suunnitella tulevaa kevätlomamatkaa. (Ai niin, en olekaan kertonut siitä.)

Joko arvaat?

En ole tehnyt näistä mitään, koska...

Olen sen sijaan pelannut Blizzard Entertainmentin Hearthstonea. Koko viikonlopun.

Peli on avoimessa beta-testauksessa, ja se on saatavilla ilmaiseksi PC:lle ja Macille, myöhemmin myös mobiilialustoille. Ja se on ehkä koukuttavinta, mitä olen kokenut aikoihin.

Peli on online-keräilykorttipeli, jossa voi pelata joko konetta tai toista ihmispelaajaa vastaan. Pelimoodeja ja tavoitteita on useampia mutta kaikissa taistellaan toista pelaajaa vastaan pelaamalla omasta kädestä pöytään kortteja, joilla pyritään kukistamaan toisen pelaajan päähahmo.

Tässä ottelussa ei käynyt hyvin

Peliä voi hyvin pelata käyttämättä siihen euroakaan, mutta kuten free-to-play-malliin kuuluu, pelissä edistymistä voi nopeuttaa ostamalla oikealla rahalla lisäkortteja, joista saa etua pelissä. Niitä saa toki myös pelin sisällä kerättävällä kullalla tai palkintoina menestymisestä pelissä. 

Korteissa on kaikkea, mitä roolipelaaja voisi toivoa: maagisia hahmoja, hurjia petoja, loitsuja, taikavoimia, yllätyksiä ja nopeita käänteitä. Ja mikä parasta - tai pahinta - peliä voi pelata rajattoman paljon mutta toisaalta yhden ottelun kesto on vain 10 - 20 minuutin luokkaa. Yhden ottelun ehtii helposti pelata, vaikka aikaa ei olisi paljoa.

Jos olet siis yhtään kiinnostunut tämän tyyppisistä peleistä, haluan samalla sekä suositella että varoittaa: peli on todella addiktoiva.

Vielä kun sen saisi tabletille...

Kommentit

zvonne
Don't hate the player

Tää on kyllä ihan huikea peli :D Olen itse vain niin korttipelitohelo, että olen tyytynyt seuraamaan muiden pelejä ja katsomaan eeppisiä voittokomboja youtubesta 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2fpQ5YoaAwA#t=930

Siinä yksi ihan mieletön comeback!

Anniinaa (Ei varmistettu) http://cinnamonbiscuits.blogspot.fi/

Haha, kylläpä jotenkin hämmästytti lukea pelistä blogissasi! :D Itse en ole pelannut, mutta poikaystävä näyttää nytkin tuossa katsovan jotakin Hearthstone-videota... Aika usein pelaileekin!

Tommi K
Isyyspakkaus

No sehän on hyvä, että yllätyksellisyys säilyy :) 

Silkkitassu

Itse kokeilin myös, kun mies pelasi. Ihan hauskalta ajanvietteeltä vaikutti. Mutta kun kaapit tursuavat muitakin pelejä ja aikaa on rajallisesti... ainiin ja se vauva, joka vaatii huomiota.

Olenkin sanonut, että kerään nämä pelit varastoon, jotta on sitten eläkkeellä tekemistä.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Voi ei, toivottavasti minun siippa ei saa tietää tosta pelistä. Olisi muuten ihan mennyttä miestä..

iikeli
HKI Life

Itsellä tietokoneella pelaaminen on vähän jäänyt, kun playstation 4 kotiutui taloon. On se upea vehje.

Pitää kyllä tuota Hearthstonea koittaa.

Tommi K
Isyyspakkaus

Mulla taas ei ole koskaan ollut konsolia, ja tietokoneellakaan ei ole tullut juuri pelattua näin aikuisiällä. Mobiililaitteet sen sijaan ovat kuin tehtyjä pelaamiseen esim. bussimatkoilla! Ja siksipä odotan tätä peliä kovasti iOSille.

Päiväunelmia Kaisan kanssa (Ei varmistettu)

Ahhahahhaa.. Poikkis pelasi tätä koeversiona. Musiikki oli mielestäni kiva kuunnella etäisesti. Mutta huonointa pelissä tuntui olevan anonyymius, hän tykkää pelata persoonia vastaan eikä lameerattuja tekstejä ja mahdollisesti samaa hahmoa kuin sinä.

Kommentoi