HK arpoo voileipägrillejä

HK:n voileipäkisan voitto meni valtavalla äänivyöryllä Natan pilvepiirtäjän kokoiselle jenkkisandwichille. Onnea! Nata saa siis arpoa blogissaan tuhannen euron arvoisen matkalahjakortin lukijoidensa kesken. (Vink vink.)

Lohdutuspalkintona saan kuitenkin arpoa teidän kesken kolme Tefal Ultra Compact Sandwich Toaster -teräsvoileipägrilliä! Ja tällähän ne meetvurstikolmioleivät syntyvät huomattavasti helpommin kuin paistinpannulla!

SM155212_main.jpg

Grillin arvo on noin 35 euroa.

Osallistut arvontaan kertomalla kommenttikentässä, millaisen leivän olisit itse tehnyt kisaan jostain annetuista leikkeleistä. Niitä olivat luomumeetvursti, juustobalkan, loimukalkkuna ja kinkkupasteija. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi! Sisäänkirjautumaton lukija voi antaa osoitteensa niin, että se näkyy vain blogin kirjoittajalle.

Vastausaikaa on viikko tästä päivästä alkaen, ja arvontaan osallistuvat kaikki la 12.4.2014 klo 9:00 mennessä jätetyt vastaukset.

Arvonta on päättynyt.

 

Arvonnan toimeenpanija on HK, joka myös lahjoittaa palkinnot. Voittajien yhteystiedot annetaan HK:lle, joka toimittaa palkinnot voittajille.

Kommentit (54)
  1. Tämä oli viimeinen arvontaan osallistuva vastaus. Kiitos kaikille osallistuneille!

  2. Tummaa leipää, luomumetwurstia, paprikaa, cheddaria, pestoa, tomaattia… nam,nam

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *