Huraa Disney-prinsessoille!

Isyyspakkaus

Kun lähdimme reissuun, päätimme, että tyttö ei tällä kertaa katso ravintoloissa videoita iPadilta, vaikka aika kävisi pitkäksi. Sen sijaan otimme hänelle mukaan väriliidut ja värityskirjan.

Pian kuitenkin huomasin, että lapsi oli huomattavasti kiinnostuneempi värityskirjan kahdella ensimmäisellä sivulla olevista tarroista. Tarroissa hauskinta tuntui puolestaan olevan se, miten niitä voi liimata, irrottaa, liimata, irrottaa ja... sitten ne olivatkin jo valmiit rypistettäväksi roskiin.

Siitä se ajatus sitten lähti: jospa lelukaupasta löytyisi jokin tarrakirja, jonka tarroja voisi liimata ja irrottaa uudelleen ja uudelleen.

Ja sitten Toys R Usista löytyi Disneyn Princess Dress Up. Kuin paperinukke, mutta nuken sijaan lapsi pukee kirjan sivuilla olevia Tuhkimoa ja Belleä. Vaatteet ovat kirjan sivujen kiiltävään pintaan tarttuvia muovisia tarroja. Nyt saa vähän naurahtaa, mutta tämä on ehkä paras keksintö ikinä!

Ensin tyttö nykertää tarroja irti tarra-arkeista...

...sitten hän liimailee niitä kirjan sivuille...

...irrottaa...

...liimaa uudelleen...

...siirtää toiselle sivulle...

...irrottaa...

...kiinnittää taas...

...ja aloittaa jälleen alusta.

Kirjan parissa on nyt viihdytty viikon verran jokaisella ravintola-aterialla, eikä kyllästymisen merkkejä ole nähty.

Ja mikä parasta, sadasta tarrasta yksi arkillinen eli neljännes on vielä korkkaamatta, eli huomisesta paluulennosta osa on kuitattu sillä! Huraa Disney-prinsessoille!

Kommentit

Silkkitassu

Mulla oli muksuna tälläinen kans.  Muistaakseni kaksi erilaista Asterix versiota. Ihan parhaita! vieläköhän ne olisi porukoilla tallessa...

Tommi K
Isyyspakkaus

Mun lapsuudessa taidettiin leikkiä vielä käpylehmillä :D Ei vaan, ehkä tällaisia oli jo 1980-luvullakin, mutta mä en muista että mulla olisi ollut tällaista. Siis jotain poikaversiota. 

Silkkitassu

Ainakin 1990-luvulla oli. 

Piipo79

Hyvin huomaa luonne-erot. Meillä ei pysy paikoillaan vaikka olis 500 tarraa. Tai sen hetken pysyy että repii ne kaikki kertaalleen irti ja liimaa, muttei puhettakaan että voisi käyttää tuohon tarkoitukseen, koska juoksu ja kirmailu vie aina lopulta voiton. Kaikkea on yritetty :-) Hauskaa lomailua!

riik
3h+kasvimaa

sama täällä. Oon NIIN kateellinen kaikille niille, kenen jälkikasvun persaus pysyy penkissä yli puoli minuuttia!

Tommi K
Isyyspakkaus

Heh, joo, mä en muista että tyttö olisi kertaakaan oma-aloitteisesti kyllästynyt tuohon tarrakirjaan, vaan joka kerta piti erikseen kehottaa häntä luopumaan siitä :)

Saarakka (Ei varmistettu)

Iiiihana tarrakirja! Miullakin oli joku heppatarrakirja niinku tuo. Ah. :)

Mitäpä teillä on laseissanne? Näyttää hyvältä. Tytölläkin joku kupliva juoma?

Tommi K
Isyyspakkaus

Ylimmässä kuvassa on Aperol Spritzit. Tytöllä oli aika usin lemonadea eli kuplavedellä jatkettua sitruunamehua. Toisina päivinä se oli tytöstä liian kirpeää, toisinaan ei :)

tiippa (Ei varmistettu)

Mullakin oli ysärillä tällaisia! Notre Damen kellonsoittaja ja Nalle Puh :)

Sucette
ce petit cœur

Mullakin oli Notre Damen kellonsoittaja! Ja Herkules. Ihania. :D

seasonsofmari
seasons of mari

Meillä oli magneettikirjat ihan parasta tuossa iässä :) 

Epe (Ei varmistettu)

Ja jos tuntuu että tarrat ei enää pysy paikoillaan, voi ne pyyhkäistä nihkeällä tiskirätillä niin tulee lisää pitoa :) siinä rätissä saa olla vaikka ihan vähän tiskiainevettä, lähtee sormien rasva pois :) t. Ysärilapsi, jolle noista oli iloa ainakin seitsemäksi vuodeksi :D

Kommentoi