Huraa Disney-prinsessoille!

Kun lähdimme reissuun, päätimme, että tyttö ei tällä kertaa katso ravintoloissa videoita iPadilta, vaikka aika kävisi pitkäksi. Sen sijaan otimme hänelle mukaan väriliidut ja värityskirjan.

Pian kuitenkin huomasin, että lapsi oli huomattavasti kiinnostuneempi värityskirjan kahdella ensimmäisellä sivulla olevista tarroista. Tarroissa hauskinta tuntui puolestaan olevan se, miten niitä voi liimata, irrottaa, liimata, irrottaa ja… sitten ne olivatkin jo valmiit rypistettäväksi roskiin.

Siitä se ajatus sitten lähti: jospa lelukaupasta löytyisi jokin tarrakirja, jonka tarroja voisi liimata ja irrottaa uudelleen ja uudelleen.

Ja sitten Toys R Usista löytyi Disneyn Princess Dress Up. Kuin paperinukke, mutta nuken sijaan lapsi pukee kirjan sivuilla olevia Tuhkimoa ja Belleä. Vaatteet ovat kirjan sivujen kiiltävään pintaan tarttuvia muovisia tarroja. Nyt saa vähän naurahtaa, mutta tämä on ehkä paras keksintö ikinä!

Ensin tyttö nykertää tarroja irti tarra-arkeista…

IMG_8792 (1).jpg

…sitten hän liimailee niitä kirjan sivuille…

IMG_8697.jpg

…irrottaa…

IMG_9157 (1).jpg

…liimaa uudelleen…

IMG_9414.jpg

…siirtää toiselle sivulle…

IMG_9505.jpg

…irrottaa…

IMG_9823.jpg

…kiinnittää taas…

IMG_9923.jpg

…ja aloittaa jälleen alusta.

Kirjan parissa on nyt viihdytty viikon verran jokaisella ravintola-aterialla, eikä kyllästymisen merkkejä ole nähty.

Ja mikä parasta, sadasta tarrasta yksi arkillinen eli neljännes on vielä korkkaamatta, eli huomisesta paluulennosta osa on kuitattu sillä! Huraa Disney-prinsessoille!

IMG_9983.jpg

Kommentit (12)
  1. Ja jos tuntuu että tarrat ei enää pysy paikoillaan, voi ne pyyhkäistä nihkeällä tiskirätillä niin tulee lisää pitoa 🙂 siinä rätissä saa olla vaikka ihan vähän tiskiainevettä, lähtee sormien rasva pois 🙂 t. Ysärilapsi, jolle noista oli iloa ainakin seitsemäksi vuodeksi 😀

  2. Meillä oli magneettikirjat ihan parasta tuossa iässä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *