Hyttys-holocaust

Isyyspakkaus

Vaviskaa inisijät! Tänä kesänä otimme käyttöön järeämmät aseet. Kun kerran hyttysten karkottaminen ei oikein toimi, vedetään niitä sitten puoleemme oikein kunnolla ja tuhotaan järjestelmällisesti koko sukupolvi.

Mosquito Magnet houkuttelee hyttysiä puoleensa oktenolin ja hiilidioksidin voimalla ja imee ne sisäänsä. Hyttysansan kerrotaan tyhjentävän jopa 4 000 neliömetrin alueen hyttysistä ja muista verenimijöistä. Tuloksia alkaa tosin huomata vasta viikon - muutaman päästä, joten vehje olisi kannattanut laittaa pöhisemään jo hieman aiemmin.

Joku on varmasti huolissaan siitä, miten nyt käy hyttysiä syövien lintujen. Itse uskon mielelläni siihen Tiede-lehden artikkeliin, jossa kerrottiin, että linnut eivät syö hyttysiä. Tai että niiden tulee olla todella nälkäisiä, jotta ne vaivautuisivat syömään näitä inisijöitä, kun isompiakin hyönteisiä on tarjolla. Näin ollen hyttyset ovat täysin turhia maanvaivoja, eikä niiden hävittämisestä kannata tuntea muuta kuin puhdasta iloa.

Raportoin kesän aikana, miten laite toimii. Ja katoavatko myös mökkipaikkakuntamme pikkulinnut.

Kommentit

Sandels
Sandels seuraa

Tätä päivitystä seuraankin mielenkiinnolla. Meillä kyseiseen ansaan oli juhannuksen aikana mennyt kokonaista kolme (3) hyttystä. Ja kyse ei ollut siitä etteikö hytyköitä olisi ollut...Isä aikoi laittaa koneensa myyntiin.

Tommi K
Isyyspakkaus

Ohoh. Meillä siellä oli kyllä heti käynnistämisen jälkeen jo pari hyttystä, ja samana iltana jo kymmeniä.

Satu Vierailija (Ei varmistettu)

Jos tuo toimii niin meille tulee kotiin samanlainen. Makso mitä makso. Sanoo isäntä mitä tahansa. Ja vaikka linnutkin katoaisivat...

Eli kiitos jo etukäteen testauksesta!!!

tilkkutäkki

Joku omakotitalo asukas oli semmosen testannu, kehui tehokkuutta, harmitteli vain linnunlaulun puutetta tontillansa.

Kristaliina
Puutalobaby

Oho, mikä masiina. Meille kans tuollainen! :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Rouva pyysi lisäämään, että laite on ihan hirvittävän ruma. Mutta senhän näkee jo kuvastakin :) Sitä ei onneksi sijoiteta keskelle pihaa, vaan kymmenen metriä jorpakkoon päin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt kyllä maisteri ampuu sananmukaisesti tykillä hyttystä.

Moskiitto magneetin onnellinen omistaja (Ei varmistettu)

Meillä kyseinen kone toimii ältsin hyvin! Kuukauden verran ollut kone käytössä ja jo yli 120 000 hyttystä ja mäkäräistä on masiina imenyt suihinsa! Mökillämme ei yleensä verenimijöitä ole kuin muutamia kesässä, mutta kauhulla ajattelen millaisia olisivat ne illat laiturilla noiden 120 000 hyttysen kanssa jos ei olisi konetta tontin reunalla :s Mosquito magnetin tehon huomasimme jp 2vk päällä olon jälkeen. SUOSITTELEN!! :))

Tommi K
Isyyspakkaus

Hah! :) Maisteri ei ammu, vaan maisteri imee kuin Boeingin turbiini!

Moskiitto magneetin onnellinen omistaja: Miten olet laskenut hyönteiset? :)

Moskiitto magneetin onnellinen omistaja (Ei varmistettu)

Anteeksi hidas vastaus! Pussiin mahtuu n. 40 000 hyttystä ja olen tyhjentänyt pussin kolme kertaa sen ollessa niin täysi ettei kone enää pystynyt imemään enempää sisään :) Nykyään pussissa enää muutamia satoja hyttysiä

Kommentoi