Identtiset kaksoset

Nehän ovat kuin kaksi marjaa:

Katiska
Kalastusväline

Kaksi marjaa.jpg

Kupla
Matkasänky.

 

Kommentit (8)
 1. Me hankittiin pojallemme tuo kupla matkasängyksi täällä aiemmin käydyn keskustelun perusteella. Tykkään siitä, että sänky on pieni ja vie vähän tilaa ja hyttyset pysyy poissa kun saa vetskarin kiinni. Mutta mitä ihmettä petaatte sänkyyn lakanaksi?! Meillä ei pysy lakana paikallaan kun poika möyrii niin kovasti! Lisäksi ongelmia on tuottanut se nimenomainen vetoketju, vaikka sänkyyn laskisi lapsen, joka on ihan unessa, se herää kuitenkin siihen vetoketjun ääneen ja aloittaa sen möyrimisen! Ja jos kuplaa ei kiinnitä esim sängynjalkoihin, poika tosiaan menee kuin hamsteri pyörässään. Irtoremmit osoittautui hyviksi viime reissulla.

  1. Pieni peitto + pussilakana toimii hyvin lapsen alla, vähän niin kuin petauspatjana, jossa on lakana päällä. Vetskarin ääneen en oikein osaa antaa mitään neuvoa 🙂

 2. Ja luvathan on varmasti kunnossa 🙂
  Oletteko tykänneet kuplasta? Tästä sen ekaa kertaa bongasin ja nyt se on vakavassa harkinnassa. Suosittelisitko? 🙂

  1. Kyllä tämä vonkale täisi jäädä pyydykseen luvatta.

   Olemme tykänneet kuplasta tosi paljon. Tyttöhän nukkuu siinä myös kotona pinnasängyssään, ja se on näin mökkioloissa erinomainen, kun hyönteisetkään eivät pääse sisään. Pitää vaan laittaa kuplan molemmin puolin jotain tavaraa, ettei se pääse kaatumaan, jos lapsi päättää nousta seisomaan siellä ja nojaa laitaan. Kokeiltu on.

   1. Ja eteen ja taakse, meidän jäppinen ainakin menis kuin hamsteri pyörässään.. Mut ei oo ollu kyllä ongelmaa, reissussa kun on aina jotain kassia mukana.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *