Ilmaista hupia Linnanmäellä

Jälleen mennään tälle ensimmäistä kertaa -osastolle, mutta antaa mennä. Onhan se mainitsemisen arvoista, kun lapsi pääsee ensimmäistä kertaa Linnanmäelle!

IMG_9768.jpg

Yhdessä Särkänniemen karuselleista tyttö pääsi pyörimään jo alkukesästä, ja se oli ilmeisen hauskaa. Siksipä ajattelin, että nyt loppukesästä voisi käydä hänen kanssaan myös Linnanmäellä. Tämä ikähän on paras mahdollinen käydä Lintsillä, sillä ilmaislaitteet riittävät taaperolle oikein hyvin, ja muutaman laitteen jälkeen pieni onkin aivan valmis päiväunille. Muutaman vuoden päästä retkestä ei enää selviä ilman ranneketta.

On kyllä kiva, että Lintsille pääsee nykyisin ilmaiseksi sisään – varsinkin meille, jotka tulemme vain käväisemään parissa laitteessa. Niin. Miksi käydä leikkipuistossa keinumassa, kun voi mennä samaan hintaan Lintsille karuselliin?

IMG_9770.jpg

Oli hauska yhteensattuma, että olin ajatellut käydä Linnanmäellä juuri viime keskiviikkona, sillä tiistai-iltana bloggaajakollegat Phocahispida ja HelloAochi kyselivät seuraavalle päivälle Lintsi-seuraa.

Kävimme siis keskiviikkona tytön kanssa ensin nauttimassa leikkipuisto Linjassa kesän viimeisen lounaan ja suuntasimme sen ja hiekkalaatikkohetken jälkeen Helsinginkadun toiselle puolelle katselemaan, näkyisikö tuttuja naamoja.

IMG_9775.jpg

IMG_9777.jpg

Bloggaajakollegat löytyivät Vekkulan lähistöltä, ja suuntasimme yhdessä etsimään Pallo– ja Rumpukaruselleja. Ja sieltähän ne löytyivät, Panoraaman vierestä, vesitornin juurelta.

IMG_9953.jpg

Pallo- ja Rumpukarusellit Panoraamasta kuvattuna

IMG_9797.jpg

Rumpukarusellin jonossa (kuva: Phocahispida)

IMG_9848.jpg

HelloAochi, Kain, Kuutti ja Phocahispida

IMG_9852.jpg

…kaikki samassa rummussa lingottavana

IMG_9846.jpg

Ilmeisen hauska kyyti!

IMG_9861.jpg

Pallokaruselli

IMG_9871.jpg

Hei, tämähän menee yllättävän kovaa!

IMG_9904.jpg

Oliko kivaa?

IMG_9880 - Version 3.jpg

Täällä ainakin oli hurjan hauskaa!

Karusellikyytien jälkeen ihailimme vielä maisemia Panoraaman kyydistä.

IMG_9931.jpg

Katso, koti on tuolla.

IMG_9921.jpg

Kallion kirkko ja eteläistä Helsinkiä

IMG_9939.jpg

Näkymä keskustan ja rautatieaseman suuntaan

IMG_9941.jpg

Töölönlahti

IMG_9928.jpg

Ja noihin laitteisiin mennään sitten… aika monen vuoden päästä. Raketti, Ukko ja Vuoristorata on ne parhaat

IMG_9956 - Version 2.jpg

Kolme laitetta oli pienelle aivan riittävästi näin ensimmäisellä kerralla. Seuraavan kerran voidaan sitten käydä myös Vankkuripyörässä ja Kotkotissa!

Linnanmäki on avoinna joka päivä elokuun loppuun saakka ja sen jälkeen vielä viikonloppuisin. Listan laitteista ja tiedot niiden pituusrajoista ja maksullisuudesta näet täältä: http://www.linnanmaki.fi/index.php/laitteet/.

Kommentit (5)
  1. Kotkot kannattaa varmaan käydä pikaisesti, sillä meidän kaksivuotias katsoi äitiä ja tämän ystävätärtä ilmeellä, joka kysyi: ”Ootteks te tosissanne?” Meitä oikeasti vähän hirvitti kyyti, kun tuntui, ettei vaunu jaksanut mennä kaikkia loivia ylämäki ylös kaksi aikuista kyydissä.

    Lintsi on kyllä mahtava paikka, sillä melkein kaksivuotias viihtyi myös ihan vaan katsellen hurjimpien laitteiden menoa, kukkaistutuksia ja erilaisia suhkulähteitä. Tietys kävimme kokeilemassa myös kaikki ilmaiset laitteet. Tyttö olisi halunnut kokea ne myös loputtoman monta kertaa uudestaan 🙂

  2. KotKot on varmasti tytöllesi mieleen, kannattaa käydä siellä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *