Ilmavia unia (ja -20% Unikulman tuotteista)

Kaupallinen yhteistyö: Unikulma

Odotan suoraan sanottuna jo aika lailla, että vauva siirtyy nukkumaan omaan sänkyynsä. 

IMG_1431.jpg

Viime aikoina hän on nukkunut vähän levottomammin ja vaatinut ruokaa parin tunnin välein, ja oma sänkymmekin on alkanut tuntua kapealta kolmelle ihmiselle.

Isosiskolla käytössä ollut pinnasänky odottaa jo lastenhuoneessa pikkuveljeä, ja taitaapa isosiskokin odottaa vähän sitä, että he pääsevät nukkumaan samaan huoneeseen. Mutta ennen sitä olisi kuitenkin päästävä eroon yösyötöistä, ja aivan vielä ei ole sen aika.

Tyttömme oli noin seitsemän kuukauden ikäinen, kun siirsimme hänet perhepedistä omaan sänkyynsä, ja se oli silloin erittäin tervetullut muutos. Hän heräsi vielä silloin syömään kerran yössä, mutta varsinainen ongelma oli kuitenkin se, miten levoton nukkuja hän oli. Hän itse nukkui kyllä sikeästi, mutta piti potkimisellaan minut hereillä.

Vieroitimme hänet lopulta yösyötöistä kolmessa yössä, jonka jälkeen hän alkoi nukkua levollisesti kellon ympäri, ja mekin saimme oman sänkymme takaisin!

IMG_1449.jpg

Vaikka vauvan sänky pysyy samana kuin aiemmin, nyt oli aika päivittää sen patja. Valinta oli helppo, kun kuulin Unikulman Air-O-Baby-patjasta. Pienille lapsille tarkoitettu patja on nimittäin täysin pestävä, mikä on erittäin kätevää, kun vauvoille ja taaperoille voi tapahtua sängyssä kaikenlaisia vahinkoja.

Patjanpäällisen voi toki pestä muissakin patjoissa, mutta tämän patjan erikoisuus löytyy vetoketjun takaa.

IMG_1467.jpg

Air-O-Baby-patjan sisältä ei löydy vaahtomuovia tai jousia vaan tiheä sykerö jämäkkää nailonlankaa. Patja on paitsi hengittävä siis myös täysin pestävä. Jos lapselle tapahtuu vahinko ja patja kastuu, päällisen voi heittää pesukoneeseen ja itse patjan puhdistaa käsisuihkulla. Se kuivuu kuulemma myös nopeasti. Kätevää!

IMG_1458.jpg

Päälliseen kiinnitetty tarra muistuttaa hauskasti, että patjojakin on hyvä vaihtaa ajoittain: ”Parasta ennen 9/2021”.

IMG_1470.jpg

Unikulman Baby Dreams peitto- ja tyynysetin tyyny saa odottaa vielä hetkisen, sillä tyynyähän ei voi käyttää ennen kuin lapsi on noin kaksivuotias. 

IMG_1474.jpg

Isommille lapsille Unikulmalla on muuten kätevä Junior Dreams -tyyny, jonka sivussa olevan vetokejun ansiosta tyynyn täytteen määrää voi tarvittaessa vähentää ja lisätä. 

IMG_1508.jpg

Tutustu Unikulman lastentuotteisiin Unikulman internetsivuilla ja käy lukemassa Kotivinkin sivuilta viisi vinkkiä lapsen parempaan uneen.

Saat myös Unikulman tuotteista 20 prosentin alennuksen koodilla A-asiakas. Tarjous koskee Unikulman valmistamia omia normaalihintaisia tuotteita, ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous on voimassa Unikulman myymälöissä ja verkkokaupassa 9.12.2016 asti.

 

Kommentit (8)
 1. Jännä tuo että suomessa suositellaan vasta kaksivuotiaana tyynyä? Siskoni asuu ruotsista ja hänen lapsensa ovat käyttäneet tyynyä aivan vastasyntyneestä asti neuvolan ohjeiden mukaisesti. En tosin enää muista syitä miksi sitä suositeltiin.. Suomessa ja ruotsissa eroa on myös turvaistuimilla. Suomessa käännetään lapset usein nopeasti kasvot meno suuntaan kun taas ruotsissa siskoni lapset istuivat selkä menosuuntaan niin kauan kuin jalat antoivat myöten. Toki poikkeuksiakin on.. 🙂

 2. Voi ei, olisin niin toivonut yhteistyötä (ja alennukoodia ;D) Porin Villa & Peite -firman kanssa, lasten patjoja heiltä olen nimittäin harkinnut. Mutta kun on olemassa vanhat vaahtomuovipatjat, niin ei raaskisi sijoittaa, vaikka se oikeasti olisi järkevää. Ei ne vaahtomuovipatjat kovin hyvä vaihtoehto ole.

  Olisi mielenkiintoista kuulla käyttökokemuksia, kun sitä on kertynyt. Pestävyys on varmaan eri luokkaa kuin tuolla puuvillatäytteisellä futon-patjalla. 

  1. Selvyyden vuoksi lisään, että tuo puuvillatäytteinen futonpatja on siis Porin Villa&Peitteen lastenpatja. 

   Meillä on puolivuotias tyttö, jonka siirtoa omaan sänkyyn ollaan suunniteltu jo pidemmän aikaa. Käytännössä ei vaan ole kovin helppoa, kun tarkoittaisi siirtymistä isoveljen huoneeseen, ja tyttö on aika tarkka siitä, että nukkuu tutussa paikassa. Eli päiväunet olisi hyvä saada ensin pinnasängyssä sujumaan ennen kuin öitä voi edes harkita. Mutta kun uni ei tytölle tuolla pinnasängyssä maistu. Ollaan miehen kanssa eri linjoilla, pitäisikö sijoittaa 150€ patjaan kun tyttö ei edes omassa sängyssä nuku.

   1. Heh, päiväunet 🙂 Meillä poika on niin virkeä tapaus, että hän ei nuku päiväunia lainkaan. Paitsi kantorepussa, jos ollaan liikenteessä. Hänen siskonsa oli aivan samanlainen tapaus, kunnes hänet pakotettiin oppimaan päiväunille noin puolen vuoden iässä. Se helpotti asioita kummasti.

  2. Joo, olisi ollut kiva kertoa käyttökokemuksista jo nyt, mutta vielä hetkeen poitsu ei pääse tätä patjaa testaamaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *