Isänpäivä Radio Helsingin Ruokatunnilla

Hei, ketkäs ne siellä isin takana kurkkivat? Nehän ovat Meri-Tuuli Lindström, Pipsa Hurmerinta ja Serko Rantanen!

IMG_9248 (3).jpg

Olimme BW-ravintoloiden keittiöpäällikkö Serko Rantasen kanssa vieraana Radio Helsingin Ruokatunti-ohjelman isänpäiväviikon jaksossa. Keskustelimme Meri-Tuulin ja Pipsan kanssa mm. isyydestä, ruoasta ja isistä keittiössä.

Ohjelma lähetettiin jo tiistaina, mutta onneksi jakso on kuunneltavissa myös Radio Helsingin sivuilla podcastina: https://www.radiohelsinki.fi/podcast/36771/?Ruokatunti+vietettiin+isien+seurassa.

Ruo­ka­tun­ti-oh­jel­man tiis­tain pu­heen­ai­hee­na oli lä­hes­ty­vän isän­päi­vän kun­niak­si isät keit­tiös­sä. Stu­dios­sa vie­rai­li kak­si isää, BW-Res­tau­rant­sin keit­tiö­pääl­lik­kö ja Isät kok­kaa –kir­jan toi­nen kir­joit­ta­ja Ser­ko Ran­ta­nen se­kä suo­sit­tua Isyys­pak­kaus-blo­gia kir­joit­ta­va Tom­mi Koi­vis­to.

Oh­jel­mas­sa kuul­tiin, min­kä­lai­sia ruo­kia mie­het kok­kaa­vat mie­lui­ten ko­ti­keit­tiös­sä. En­tä jos ei osaa teh­dä ruo­kaa, mis­tä aloit­taa? Mit­kä ovat pom­min­var­mo­ja ruo­kia, jois­sa ei voi mo­ka­ta? Mit­kä ruoat pe­las­ta­vat kii­rei­sen päi­vän ja on­ko pöy­däs­sä ti­laa ei­nek­sil­le? En­tä mi­ten kok­kaa­mi­nen las­ten kans­sa su­juu?

Tun­nin ai­ka­na kä­si­tel­tiin myös vii­me ai­koi­na ot­si­koi­hin nous­sut­ta ja tun­tei­ta kuu­men­ta­nut­ta ai­het­ta, eli lap­set ra­vin­to­las­sa. Ser­ko ja Tom­mi ker­toi­vat omat mie­li­pi­teen­sä ja ko­ke­muk­sen­sa las­ten ot­ta­mi­ses­ta mu­kaan ra­vin­to­laan.

Li­säk­si Ruo­ka­tun­nil­la vin­kat­tiin hy­viä isän­päi­vä­lah­jo­ja nol­la­bud­je­tis­ta fii­nim­piin elä­myk­siin. Pip­sa ja Me­ri-Tuu­li ker­toi­vat myös, mi­hin sun­nun­tai­na kan­nat­taa suun­na­ta isän­päi­väb­runs­sil­le!”

Jakso nauhoitettiin jo muutama viikko sitten, jolloin viimeisintä lapsiperheisiin liittyvää ravintolakohua ei ollut vielä edes nähty.

Nyt siis luurit korville ja podcasti soimaan!

IMG_9253 (1).jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *