Ja sitten lapseni sanoi, että… #2

IMG_2357.jpg

”Ottaa hupparin pois, niin se ei kastu.”

Neiti 2,3 v

Hetkeä aiemmin olin ehdottanut, että hän ei kastelisi käsiään suihkulähteeseen, ja perustelin sen sillä, että hupparin hihat pysyisivät kuivina.

* * *

Tyttö on osoittanut olevansa hyvämuistinen ja nokkela neuvottelija, joka osaa käyttää vanhempiensa aiempia lausahduksia vasta-argumentteina, jos häntä käsketään tekemään tai olemaan tekemättä jotain.

Hän on esimerkiksi hyvin tarkka siitä, tarvitseeko kadulla kulkiessa pitää kiinni isin tai äidin kädestä. Hyvin usein kuulemme vajaan metrin alempaa huudahduksen: ”Täällä ei ole autoja!” ja sitten hän jo päästää kädestä irti.

Toisinaan on sanottava, että jotain tehdään siitä huolimatta jostain toisesta syystä, mutta toisinaan en näe mitään syytä olla palkitsematta häntä nokkeluudesta.

Tänään hän sai kastella kätensä suihkulähteeseen.

Huppari puettiin sen jälkeen takaisin päälle, ja hän jatkoi matkaansa tyytyväisenä.

Kommentit (2)
  1. Odottakaa kun ikää tulee neljä vuotta lisää. Täällä ollaan pulassa kun liikun esim parkkihallissa kuusi vuotiaan kanssa. Huutaa oikee kovalla äänellä katson vasemmalle, oikealle ja vielä kerran vasemmalle ja sitten menen yksin suojatien yli. Nyt syksyn tullen vaatekeskustelut ovat käyneet kuumina. Luojalle kiitos että olen itse vilukissa ja paljon vaatetta päällä. Yritän sanoa että katsoa nyt äidistä mallia paljon pitää pukea ulos.

  2. Joo, lasten kanssa saa välillä olla tarkkana, ettei puhu itseään pussiin 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *