Ja sitten lapseni sanoi, että... #41

Isyyspakkaus

Lapsi on katsonut päivittäin olympialaisia äitinsä kanssa.

Hän on ilmoittanut lähes jokaisen lajin kohdalla, että haluaa kokeilla sitä: tennistä, sulkapalloa, kenttäratsastusta, telinevoimistelua, trampoliinivoimistelua, pistooliammuntaa, jousiammuntaa, koripalloa, golfia... Mutta jotain rajaa sentään.

Kommentit

Tasaraita

No onhan se!

Tommi K
Isyyspakkaus

Mutta ei niin ruma kuin uppopallon pelaajien lakit, joissa on vielä sellaiset ihmeelliset korvat!

Piipo79

:-) Meillä telinevoimistelu on ollut pidemmän aikaa lempilaji telkusta ja tyttö inostui tekemään kieppejä (pikku avustuksella että pääsee tankoon lähtöasentoon) puiston tangoillakin sen innoittamana! Pakkohan hänet oli voimisteluun ilmoittaa! Mutta joo kauhea hattu ja itsekin yritin sellaista pitää päässä niin lisäksi vielä niin epämukava että hedarihan siitä tulee!!

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillekin taisi nyt tulla tarve hankkia renkaat kotiin. Mallailin tuossa jo paikkaa, johon ne saisi roikkumaan.

Piipo79

Me ollaan mietitty myös renkaita! Kerropa sitten kokemuksia miten pysyy vanhan talon katossa. Sen vuoksi ei olla uskallettu tilata. Jos onnituu teillä niin ehkä jskalletaan itsekin!

Tommi K
Isyyspakkaus

Meillä menee sellainen aivan superkovaa betonia oleva kantava palkki olohuoneen ja eteisen välissä. Ajattelin sitä. Mutta on tuo muukin katto tosi kovaa. Joskus kun laitoin valaisimia kattoon, piti ostaa ihan poravasara, kun tavallinen iskupora ei purrut.

Piipo79

Okei! Me ei olla porattu mitään kattoon ku meille on riittäneet vanhat koukut jotka on palkeissa kiinni. Ne pitääkin jopa yli 30kg kristallikruunun katossa (testattiin niin et mies roikkui koukussa). Oletus että muuten katto onkin sitten hötönpää!!

Kommentoi