Ja sitten lapseni sanoi, että… #41

Lapsi on katsonut päivittäin olympialaisia äitinsä kanssa.

Hän on ilmoittanut lähes jokaisen lajin kohdalla, että haluaa kokeilla sitä: tennistä, sulkapalloa, kenttäratsastusta, telinevoimistelua, trampoliinivoimistelua, pistooliammuntaa, jousiammuntaa, koripalloa, golfia… Mutta jotain rajaa sentään.

Voisinko minäkin uida.png

suhteet oma-elama lasten-tyyli vanhemmuus
Kommentit (7)
 1. 🙂 Meillä telinevoimistelu on ollut pidemmän aikaa lempilaji telkusta ja tyttö inostui tekemään kieppejä (pikku avustuksella että pääsee tankoon lähtöasentoon) puiston tangoillakin sen innoittamana! Pakkohan hänet oli voimisteluun ilmoittaa! Mutta joo kauhea hattu ja itsekin yritin sellaista pitää päässä niin lisäksi vielä niin epämukava että hedarihan siitä tulee!!

  1. Meillekin taisi nyt tulla tarve hankkia renkaat kotiin. Mallailin tuossa jo paikkaa, johon ne saisi roikkumaan.

   1. Me ollaan mietitty myös renkaita! Kerropa sitten kokemuksia miten pysyy vanhan talon katossa. Sen vuoksi ei olla uskallettu tilata. Jos onnituu teillä niin ehkä jskalletaan itsekin!

    1. Meillä menee sellainen aivan superkovaa betonia oleva kantava palkki olohuoneen ja eteisen välissä. Ajattelin sitä. Mutta on tuo muukin katto tosi kovaa. Joskus kun laitoin valaisimia kattoon, piti ostaa ihan poravasara, kun tavallinen iskupora ei purrut.

     1. Okei! Me ei olla porattu mitään kattoon ku meille on riittäneet vanhat koukut jotka on palkeissa kiinni. Ne pitääkin jopa yli 30kg kristallikruunun katossa (testattiin niin et mies roikkui koukussa). Oletus että muuten katto onkin sitten hötönpää!!

 2. No onhan se!

  1. Mutta ei niin ruma kuin uppopallon pelaajien lakit, joissa on vielä sellaiset ihmeelliset korvat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *