Jos olet hyvin, hyvin hiljaa…

Paperinkeräys.png

Ihan oikeasti, ei kaikkea vaan pysty säästämään. Säilytetään parhaat teokset, ja toivotaan, että lapsi ei löydä paperinkeräyskassia aamulla, kun herää.

Kommentit (2)
  1. Taitaa olla aika yleistä? 🙂 Me tehdään sitä myös päoväkodissa – kaikkia lapsen töitä ei edes lähetetä kotiin. Koska tila.
    Kotona voi tehdä omaa kasvun (varjo)kansiota päiväkodin kansion rinnalle. Lapsi saa valita mielestään parhaat työt, jotka säästetään. Määrän voi myös sopia; vaikka 1-2 työtä/viikko.
    Lapsi oppii myös arvostamaan ja arvioimaan omia töitään. Kansiota on kiva katsella, kuvia voi saduttaa kotona iltapuhteina (laatuaikaa ja läsnäoloa) ja tuotosta voi esitellä kummeillemummeillekavereille.

    1. Meiltä tulee päiväkodista kotiin kaikki, joka ikinen värityskuvakin. Ihmettelin tuossa jokin aika sitten, miten eräs kaappi on niin täynnä ja että mitä ihmettä siellä on niin paljon. Siellä oli järjetön kasa vuoden aikana tuotettuja piirustuksia, jotka oli laitettu kotiin tuotavaksi kevään päätteeksi. Tyttönen on kovin tuottelias. Kansio olisi kyllä kiva idea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *