Jouluinen lämpöaalto New Yorkissa

Isyyspakkaus

Yllättävä lämpöaalto pyyhkäisi tiistaina New Yorkin yli, ja lämpötila kohosi jopa +14:ään. Onneksi en lähtenyt reissuun untuvatakilla, sillä hetkittäin villakangastakkinikin tuntui liian paksulta. 

Tytölle ostimme Uniqlolta uuden kevyen toppatakin, sillä edellinen alkoi käydä jo hieman pieneksi. Uniqlo on oma lempivaatekauppani, ja sen lippulaivamyymälä sijaitsee 5th Avenuen ja 53 Streetin kulmassa aivan MoMan lähellä.

Samoilla hoodeilla on myös Rockefeller Center, jossa on kuuluisa joulukuusi ja luistinrata.

Tyttö olisi halunnut kovasti käydä luistelemassa, mutta jono olisi ollut kolme tuntia, ja jouduimme sanomaan, ettemme voi odottaa niin pitkään. Voisimme kokeilla uudelleen mahdollisesti tammikuun puolella, jos jengiä olisi silloin vähemmän.

5th Avenuella oli sen verran hulinaa, että väenpaljous alkoi pian ahdistaa.

Päätimme käydä tämän retken päätteeksi vielä syömässä Nolitassa Ruby'sissa (219 Mulberry St.), jossa oli poikkeuksellisen maukkaat hampurilaiset. Valitettavasti annoksen ulkonäkö ei korreloi maun kanssa.

Jälkiruoaksi jaoimme toffessa kelluvan taateli-leipävanukkaan ja banoffee-triflen. Aah... 

Parin melko intensiivisen kaupunkipäivän jälkeen on aika tehdä lasten kanssa jotain kevyempää. 

Kommentit

Silja B. (Ei varmistettu)

Luistelemaan pääsee myös Prospect Parkin LeFrak Centerissä!

Tommi K
Isyyspakkaus

Hauskaa, hyvä tietää! Tuo Rockefeller Centerin luistelu on myös aivan törkeän kallis. Onkohan LeFrak Centerissä myös kamoja vuokrattavana?

Tommi K
Isyyspakkaus

No, ainakin tuolla webbisivulla ilmoitetaan hinta sille vuokraukselle :) http://lakesidebrooklyn.com/visitor-info/ice-skating/

Jees, juuri tuo kyseessä, eli kamat saa vuokrattua :)

Sanna B
Sanna B

Kiva etta ilmat suosii. Me oltiin Nykissa viimeeksi Uutena Vuonna 2011-2012 viikko ja siella oli NIIN kylma, muistaakseni -10 - -15. Mulla oli paksut toppahousut jalassa joka paiva ja paksu arktinen parka. :-) Mahtava reissu oli, mutta kylma. 

Tommi K
Isyyspakkaus

Juu, ilmat voi olla tähän aikaan vuodesta melkein mitä vain. Viime viikolla oli ilmeisesti kunnolla pakkasta, ja täällä jossain puistoissa näkyy edelleen pieniä sulamattomia lumikasoja. Nyt on ollut paria astetta plussaa ja hieman epävakaista.

Kommentoi