Joulupuu-keräys, vielä ehtii!

Isyyspakkaus

Onko sinulla asiaa Helsingin keskustaan tiistaina tai keskiviikkona? Vielä ehdit osallistua Joulupuu-keräykseen, jossa kerätään paketteja niille lapsille, jotka jäisivät muuten ilman joululahjoja. Keräyksen on järjestänyt Keskuspuiston Nuorkauppakamari.

http://www.keskuspuisto.org/fi/joulupuu/

Keräyspiste on Kauppakeskus Forumin toisessa kerroksessa Fazerin kahvilaa vastapäätä. Lahjojen on oltava uusia ja paketoituja, ja niihin on merkittävä, mitä paketissa on ja minkä ikäiselle tytölle tai pojalle se on tarkoitettu. Keräysaika päättyy keskiviikkona 19.12.

Keräyspisteellä on päivystys klo 17-20, ja päivystysajan ulkopuolella paketteja voi toimittaa Forumin infopisteeseen.

Viime vuonna laitoin pakettiin DVD:itä, legoja ja Aku Ankan taskukirjoja. 

Muita lahjaideoita on listattu tänne: http://www.keskuspuisto.org/fi/joulupuu/miten+osallistua/.

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Vau, kiitos vinkistä!

Tää on mun mielestä parasta joulussa. Viime vuonna vein itku silmässä vaatekaupan lahjakortin teinitytölle ja tänä vuonna ajattelin viedä muutaman enemmän. Kiitos muistutuksesta :)

HelloAochi

Me saadaan Vantaan vastaava lahjoitus (Kain siis saa), käydään hakemassa se kirkolta tänään :) 

 

Eli jos on varaa jotain lahjoittaa, niin voin sanoa, että siitä tulee hyvä mieli :)

S-S

Voi ei, mä oon missannut Vantaan keräyksen ihantäysin! Jossakin vaiheessa se oli vielä mielessä, mutta äitiaivo mikä äitiaivo. :(

En taida oikein mitenkään päin ehtiä keskustaan tän päivän tai huomisen aikana.

Marsublog

Mahtava idea, ja mahtavaa joulua myös saajapuolelle (esim. HelloAochi)!

HelloAochi

Kain sai siniset Kuoma-saappaat ja pehmeän villapaidan! Kiitos, lahjoittaja!

Tommi K
Isyyspakkaus

Voi miten hauskaa! Minun paketteihini menee lautapeliä, legoa ja DVD:tä vähän vanhemmille tytöille ja pojille. Toivottavasti ilahduttavat.

HelloAochi

Hyvä Tommi! Luulen, että nimenomaan tuollaiset 'turhuudet' ovat niitä asioita, joita lapsi saattaa kaivata, kun raha tekee tiukkaa.

 

P.S. Toivottavasti menee paketti perheeseen, joka omistaa dvd-soittimen/tietokoneen :o

Är (Ei varmistettu) http://kotilato.blogspot.fi/

Mä laitoin kahteen pakettiin H&M:n lahjakortit + suklaata ja yhteen pikkuvauvalle vaatteita + lelun. Viime vuonna ainakin pulaa oli teinien lahjoista.

Vierailija (Ei varmistettu)

No olipa hyvä et tuli ostettua teinille lahjakortti (päättelin kans et teineille ei tule lahjoja niin paljon). Mut oli kyllä ostettava muutama paketti myös pikkulapsillekin! Ihana kuulla saajalta että lahjat on odotettuja! Antajallekin tulee näistä lahjoista ihan parhain mieli. Hyvää joulua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Joulupuukeräyksen kautta menevät lahjat jaetaan sosiaaliviraston kautta, siellä matchaavat lahjat saajojen kanssa - eli pyrkivät katsomaan löytyykö dvd-soitin tms. ennen kuin kohdistavat paketin lapselle :)

Olen itse useana vuonna ollut ständillä vastaanottamassa lahjoja ja erityisesti tosiaan lahjoja tulee pienille lapsille, kiva siis jos ostaa teinille! Ja näistä vielä erityisesti pojat saavat vähemmän. Ja tiedoksi niille, jotka eivät asu Helsingin suunnalla, että Nuorkauppakamarin keräys toimii myös useassa muussa kaupungissa paikallisen yhdistyksen voimin, eli kannattaa googlata jos myös omasta kaupungista löytyisi!

Mutta kaiken kaikkiaan, todella kiva keräys ja tuo aina joulumielen!

Kommentoi