Joulupuu-keräys, vielä ehtii!

Onko sinulla asiaa Helsingin keskustaan tiistaina tai keskiviikkona? Vielä ehdit osallistua Joulupuu-keräykseen, jossa kerätään paketteja niille lapsille, jotka jäisivät muuten ilman joululahjoja. Keräyksen on järjestänyt Keskuspuiston Nuorkauppakamari.

http://www.keskuspuisto.org/fi/joulupuu/

Keräyspiste on Kauppakeskus Forumin toisessa kerroksessa Fazerin kahvilaa vastapäätä. Lahjojen on oltava uusia ja paketoituja, ja niihin on merkittävä, mitä paketissa on ja minkä ikäiselle tytölle tai pojalle se on tarkoitettu. Keräysaika päättyy keskiviikkona 19.12.

Keräyspisteellä on päivystys klo 17-20, ja päivystysajan ulkopuolella paketteja voi toimittaa Forumin infopisteeseen.

Viime vuonna laitoin pakettiin DVD:itä, legoja ja Aku Ankan taskukirjoja. 

Muita lahjaideoita on listattu tänne: http://www.keskuspuisto.org/fi/joulupuu/miten+osallistua/.

Kommentit (11)
  1. Joulupuukeräyksen kautta menevät lahjat jaetaan sosiaaliviraston kautta, siellä matchaavat lahjat saajojen kanssa – eli pyrkivät katsomaan löytyykö dvd-soitin tms. ennen kuin kohdistavat paketin lapselle 🙂

    Olen itse useana vuonna ollut ständillä vastaanottamassa lahjoja ja erityisesti tosiaan lahjoja tulee pienille lapsille, kiva siis jos ostaa teinille! Ja näistä vielä erityisesti pojat saavat vähemmän. Ja tiedoksi niille, jotka eivät asu Helsingin suunnalla, että Nuorkauppakamarin keräys toimii myös useassa muussa kaupungissa paikallisen yhdistyksen voimin, eli kannattaa googlata jos myös omasta kaupungista löytyisi!

    Mutta kaiken kaikkiaan, todella kiva keräys ja tuo aina joulumielen!

  2. No olipa hyvä et tuli ostettua teinille lahjakortti (päättelin kans et teineille ei tule lahjoja niin paljon). Mut oli kyllä ostettava muutama paketti myös pikkulapsillekin! Ihana kuulla saajalta että lahjat on odotettuja! Antajallekin tulee näistä lahjoista ihan parhain mieli. Hyvää joulua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *