Juhannukseksi pysyvästi kuntoon

Muistatko vielä tämän jutun kuntokuuristani ja Lifted.fi:n verkkovalmennuksesta?

Ja kuinkas sitten kävikään?

Kylläpä nolottaa tunnustaa, mutta nyt on päässyt ote repsahtamaan pahasti. Matkaa voi syyttää vain osittain, vaikka sen vuoksi rutiini katkesikin sitten lopullisesti. Nyt olisi ryhdistäytymisen aika, mutta siihen tarvitsisi jonkin motivaattorin.

Taisivat Liftedin kaverit lukea ajatukseni, sillä he kutsuivat minut tutustumaan heidän uuteen Lifted FIT -verkkovalmennukseensa. 

https://youtube.com/watch?v=mpQT6YsH4zY

Valmennus alkaa ensi maanantaina, 27.4.2015 ja kestää kahdeksan viikkoa. Viikkottaiset treeniohjelmat ja ”just press play”-kehonpainotreenivideot. Lupaavat, että pääsisin ”juhannukseksi pysyvästi kuntoon”.

Mietitäänpäs hetk… KYLLÄ!

Ja nyt kun olen kirjoittanut siitä internetiinkin, siitä ei voi enää livistää.

Valmennukseen voivat ilmoittautua muutkin, jotka kaipaavat lisäintoa liikuntaan, ja Liftedin Jukka lupasi lukijoilleni 10 % alennusta kokonaishinnasta koodilla ”isyyspakkaus”. Normaali hinta on 77 euroa kuukaudessa.

Lifted FIT.png

Ensi maanantaita odotellessa.

Kommentit (1)
  1. Miten se repsahtaminen on niin helppoa? Täällä myös tehty ryhtiliike ja nyt kokeillaan taas PT:n kanssa (kun äiti oli ostanut pari lahjakorttiakin ”tytär, sinusta on tullut pullukka”). Lisämotivaattorina on työpaikan liikuntakisa (muka leikkimielinen), jossa omalle tiimille kerätään pointseja. Siis enhän mä voi olla tekemättä osuuttani.

    Ja liikkumisen blogi on ollut yli puolivuotta tauolla ja tänään päivitin sinne. Kun on julkista, niin silloin on pakko jatkaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *